uusin silmin

Kesä on lähtenyt upeasti käyntiin, ajoissa ja lämpimästi! Itse olen täysin tapojeni vastaisesti dumpannut sukkahousut jo pari viikkoa sitten – heti sinä ensimmäisenä lämpimänä päivänä, yleensä olen odotellut siihen viimeiseksi osoittautuneeseen. Toissapäivänä ylläni oli t-paita, tänään kuljin sandaaleissa – terassille. Mitä täällä tapahtuu! Olen ehkäpä kesäisempi kuin koskaan, ja vielä toukokuussa.

Yllättäneen kesäisyyden kunniaksi olisi tietysti kivaa ottaa Instagramin kuvafeed täyteen ärsyttävän aurinkoisia selfieitä kaikista niistä valoisista ja lämpimältä näyttävistä paikoista, joita yhä talven jäljiltä neonharmaa olemukseni kohtaakaan. Kesäfiilis vähän dippasi, kun jo kahden ekan kuvan jälkeen huomasi, että duuni on tältä erää varsin loppuunsaatettu.

Aurinkolasit! Eihän näihin ajankuvaamme taltioiviin, karkkiaskin kokoisina katseltaviin kuviin juuri muuta mahdu – ja nyt ne ovat kaikissa samat.

Ihan vain jo jälkipolvien vuoksi täytynee täydentää valikoimaa uusilla pokilla, etteivät vain luule internetin arkistoja kaivellessaan kaukaisen sukulaisfrouvan parin kesän muistojen tapahtuneen yhdessä viikonlopussa. Mielestäni täysin perusteltua.

Linda Farrow X Yazbukey -aurinkolasit, 245 €, colette.fr

Kommentoi