always on my mind

Kävimme viime Nykin vierailulla syömässä loistavassa thai(-ish)ravintolassa, Pok Pok nimeltään. Hyvä ruoka ja juoma eivät olleet ainoat vierailusta mieleenpainuneet asiat, vaan muistiin jäivät – yllättävää kyllä – myös tarjoilijoiden työasut.

Joka ikisellä henkilökuntaan kuuluvalla tyypillä oli päällään aivan käsittämättömän hieno farkkukankainen baseball-paita. Ne olivat jopa niin hienoja, että oli pakko kysäistä tarjoilijaltamme, mistä niitä saisi ostaa tai josko jossain nurkassa olisi lojunut ylimääräinen paita jollekin tuuraajalle (tai turistille). Eipä ollut ei, mutta olisivat kyllä olleet valmiita tilaamaan minullekin yhden, kun seuraavan kerran tilaavat niitä lisää. Olisi mennyt ehkä vähän hankalaksi…

Tämä ei tietty saanut minua luovuttamaan asian suhteen, vaan nämä farkkukankaiset baseball-paidathan ovat pyörineet pienessä päässäni siitä visiitistä lähtien. Viikonloppuna viimein tärppäsi, eikä tarvinnut edes matkustaa maapallon toisella puolella sijaitsevaan ravintolaan tätä varten!

Onkohan joku Edwinin suunnittelijatiimistäkin illastanut Pok Pokissa, vai liekö kaikki vain onnellista yhteensattumaa? Tiedä häntä, mutta vaikka mieli tekisi, en taida lähteä selvittämään asiaa raflaan ainakaan tähän paitaan pukeutuneena…

Edwinin baseball-paita löytyy Beamista – tietty.

Kommentoi