toffelit

Voi tätä mukavuudenhalua! Näinköhän enää tämä tyttö pukeutuu mihinkään tyköistuvaan saatika kiipeää koroille?

Pyjaman ja fashion-torkkupeiton kutsun olen jo tunnustanut, nyt havahduin suunnittelemasta kevättä nahkatohveleissa. Talvenhan olenkin jo kuljeskellut (kotosalla, sentäs!) suht vastaavanmallisissa villaisissa.

Rentous on tammikuun teema, mutta tällä pulssilla keväästä taitaa olla tulossa lähinnä koomainen. Muotiherätystä odotellessa.

(Toisaalta: kynähame + pyjamapaita + tohvelit = skarppi? Hmm, täytyypä sulatella tätä vielä yhden torkutuksen ajan.)

Wood Wood Dar Shoes, 275 €, woodwood.dk

Kommentoi

  1. Oi mukavuudenhalu sentään! Olen itse huomannut valitsevani nykyään jalkoihin mieluummin ne lenkkarit kuin jotain korkeampaa korkoa. Ehkä tuollaiset rennot kengät olisi hyvä vaihtoehto lenkkareiden liialliselle rentoudelle. Tai sitten satsaan niihin ballerina/jumppatossuihin tänä keväänä :) Pakko kommentoida vielä bloginne uutta ulkoasua: ihana!

  2. Mari, sama täällä. Mulla on yhdet (yhdet!) korkonilkkurit, joita kyllä yhä rakastan, mutta mukavuudenhaluni on kasvanut siihen pisteeseen etten laita niitä jalkaani sellaisina päivinä kun on pienikin riski että joudun kävelemään askeleenkin enemmän kuin julkisen liikenteen pysäkkien lyhyehköt välit työmatkallani :) Auta armias jos joutuisi kaupungille tai ruokakauppaan tolpat kantojensa alla, no way. Nämä nyt sentään eivät olisi lenkkarit, mutta kenties kuitenkin kepeät jalassa?

    Ja kiitokset vielä kun kerroit mitä tuumaat ulkoasusta, meistä on tosi ihanaa kun tykkäät!