issues.fi, 2.0

Kyllä kai sitä kerran seitsemään vuoteen voi blogin ulkoasua päivittää.

Aiemminkin olisi ehkä voinut, viimeisen seitsemän vuoden aikana on kuitenkin jonkinlaista kehitystä näissä internet-asioissa ilmeisesti tapahtunut. Mitä näitä nyt olikaan, pikkujuttuja: älypuhelimet, tabletit, mobiilikäyttö…

Seuraavat seitsemän vuotta saammekin nauttia blogin kasvaneesta kuvakoosta, ikääntyvää toimitus- ja lukijakuntaa palvelevasta luettavasta fonttikoosta sekä kaikin puolin freesistä toteutuksesta, josta saamme kiittää ystäviämme Lauria ja Jaakkoa.

Arkistoja muokkailemme uuteen pohjaan taipuviksi käsin vielä jonkin aikaa, mutta mikäli törmäät blogia selaillessasi bugiin tai mieleesi juolahtaa jotain muuta kehitettävää, ethän epäröi jättää meille kommenttia tai meilata osoitteeseen your (at) issues.fi.

Uudella innolla uuteen vuoteen!

– Inke ja Jan

Ps. Voit seurata blogiamme Bloglovinin avulla.

Kommentoi

  1. Näyttää tosi paljon paremmalta, heti alkoi kiinnostaa tää blogi vielä enemmän! Ja aivan mahtava fonttivalinta otsikoihin, saako udella mikä?

  2. I lllllove it!

  3. Hei Valo, onpa kiva kuulla! Uskon, että tästä tulee meillekin taas ihan uutta intoa tekemiseen. Oli jo aikakin!

    Otsikkofontti on suomalais-saksalaisen Schick Toikka -studion ”Noe Display”, joka pokkasi Grafian Vuoden Huiput -kisoissa Kultahuipun vuonna 2013. Siihen sitten ihastuimme ja valitsimme sen jonkinlaiseksi lähtökohdaksi tälle pikku faceliftille. Tuntuu kyllä tosi mieluisalta valinnalta edelleen, vaikka sitä on täällä kulisseissa tuijoteltu jo toissa huhtikuusta alkaen :D Kiva, jos sinäkin pidät! :)

  4. Tiina, we lllllove you! :)

  5. Hyvältä näyttää! :) Jos pienen toiveen saa esittää niin vanhassa blogissa oli teillä tosi kivasti oikeassa reunassa linkkejä teidän suosikkiblogeihinne ja -kauppoihinne. Tulen aina ensimmäisenä lukemaan teidän kuulumisenne ja halutessani olen käynyt myös näiden linkkien sivuilla. Tämä siis on vain toive, uusi ulkoasu on todella style! :)

  6. Mari, saa esittää toiveen, laitetaan ehdottomasti korvan taakse! Eiköhän päivitetty lista onnistune jossain välissä lisätä tuonne valikkoon. Kiitoksia kehuista, kiva kun pidät! :)