pyjamabileet

Sanovat, että kevään kuumimpiin trendeihin lukeutuvat yöpuvut. Aion tyystin sivuuttaa ne paljastelevat, ohutolkaimiset pitsihepenet ja kiiltelevät satiinipyjamat, joita yöasuilla tässä yhteydessä mahdollisesti tarkoitettiin ja lähestyä asiaa hieman realistisemmin: oman elämäni yö- ja oloasujen näkökulmasta. Ah – parempi!

Henrik Vibskov on selkeästi messissä tässä meikän tiimissä, tämä mustanpuhuva ja väljälinjainen kokonaisuus kun olisi yhtä lailla kotonaan (he he) päikkäreillä ja sohvannurkassakin.

Aina välillä mietiskelen, onko tällaisissa pussukoissa kulkeminen jotenkin pois sellaisesta ryhdikkäästä ja napakan tehokkaasta elämästä, mutta ainakin sen mahdollisesti menetetyn tilalle saa rentoutta. Väitän, että tällaisissa hyvistä hetkistä (sunnuntai, päikkärit, Netflix-maraton) muistuttavissa vaatteissa on käytännössä mahdotonta tiuskia ja kiristellä hampaitaan. Olispa jo maanantaiksi.

Henrik Vibskov ”Getting” -paita $284 ja housut $304, totokaelo.com

Kommentoi