gentry, i salute you!

Kivijalassa arvostan ennen kaikkea kolmea asiaa: tunnelmaa, valikoimaa ja esillepanoa. Parasta on, kun kauppiaan rakkaus tekemiseensä näkyy ja tuntuu astuessani kauppaan sisään. Ei varmasti tule yllätyksenä, että juuri nämä samat asiat pätevät kaupan fiilikseen myös verkon puolella. Valitettavasti rakkaus ei välity verkossa yhtä helposti. Monesti syntyy vaikutelma, ettei kauppias ole ehtinyt tai jaksanut miettiä yksityiskohtia.

Jos valikoima on hyvä, voin helposti antaa huonon käyttökokemuksen anteeksi. Huonoon esillepanoon – eli tässä tapauksessa huonoihin tuotekuviin – en kuitenkaan suhtaudu yhtä ymmärtäväisesti. Kuvat kun omalla kohdallani monesti ovat se ratkaiseva tekijä. Haluan nähdä hyvin stailatun kokonaisuuden, erilaisia kuvakulmia ja lähikuvia yksityiskohdista. Mieluusti en haluaisi nähdä kuvia, joissa mallin pää puuttuu tai joissa on kökkö valaistus.

Hyvänä esimerkkinä tällaisesta omaa juttuaan tyylillä tekevästä ja fiiliksen ruudun läpi välittävästä kaupasta nostan nykiläisen Gentryn. Mielenkiintoisempaa ja tutustumaan houkuttelevampaa tämä tällainen jälki, eikö vain? Tykkään! 


Gentry
Gentry

Gentry

Kommentoi

  1. Oroboro on mun suosikki! Mahtavia kuvia vaatteista, erityisesti viime vuoden ss oli mahtavaa tavaraa. Ja käyttöliittymä ja selailu on helppoa kans, samoin kansainvälisten tilausten hoito. Suositukset!