epoksi

Marimekko Epoksi-nahkahousut

Marimekko Epoksi-nahkahousut
Marimekko Epoksi-nahkahousut

Marimekko Epoksi-nahkahousut
Nahkajahkaus sai onnellisen lopun!

Vieläkin hieman harmittaa, etten onnistunut ikuistamaan Janin ilmettä kysyessäni rehellistä mielipidettä sovitellessani COS:in nahkaisia culottes-housuja. Mies ei kyllä pokeripöydässä pärjäisi, mutta parempi kai niin: jäykähköstä nahasta valmistetut todella leveälahkeiset ja minulle hieman liian pitkät polvihousut olivat holtittomasti nyrjähtelevästä naamasta päätellen mitä melkoinen ilmestys. Sanottakoon puolustuksekseni, että oli kyllä todella viihdyttävää yrittää mallailla ylleen housuja, jotka näyttivät jöpöttävän hievahtamatta paikoillaan, vaikka jalat niiden sisällä kulkivat eteenpäin.

Marimekon Epoksi-nahkahousujen kanssa yhteinen sävel (kaikkien osapuolten kesken) löytyi onneksi jo ensisilmäyksellä: pehmeää, väljää, porkkanalahje, kuminauhavyötärö… Nahkaverkkarit? Yes please.

Marimekko Epoksi-nahkahousut, marimekko.com

Kommentoi