kinostaa!

evan_top
evan_mid
evan_bottom

Instagramin sisältöä suositteleva välilehti onnistuu useimmiten tyrkyttämään katseltavakseni kuvia, joiden takaa todella mieluusti kuulisi sen kaavan, joilla kuvan on päätelty minua kiinnostavan. Vielä enemmän kiinnostaisi tietää, millaisin perustein tuo algoritmi onnistuu toisinaan – harvemmin, mutta silti – osumaan täysin nappiin. Vahingossa, ehkä?

Tovi sitten Insta-arpa langetti kuitenkin (mäihällä!) eteeni jotain todella mielenkiintoista: sanfransiscolaisen vaatesuunnittelijan nimeltä Evan Kinori. Ehdin syyskuussa hänen tekemisistään jo hieman intoillakin, mutta intoilenpas nyt lisää, sillä herra on tehnyt neljästä käsin valmistetusta mielenkiintoisesta ja vain tummansinisenä tarjoillusta perusvaatteesta koostuneeseen mallistoonsa lisää palasia. Väriskaalakin on hieman päässyt laajentumaan: nyt tarjolla on myös muutamia mustia, valkoisia ja jopa ruskeansävyisiä vaihtoehtoja.

Instagramin onnetar onnistui sinetöimään Kinorille yhden kaupankin, sillä innostuin välittömästi tilaamaan itselleni merkin pikkutakin. Pikaisella vilkaisulla se on hyvällä tavalla perus, mutta lähempi tarkastelu paljastaa sen lainanneen kaavansa rennolta villatakilta – ja onhan siinä eräänlainen vyökin somisteena. Omani on tummansininen, mutta nyt samaista takkia olisi tarjolla mustanpuhuvana.

Että ei muuta kuin innolla seulomaan sitä loputonta selfietulvaa, tuhnuisiksi filtteröityjä ravintola-annoksia ja jo nähtyjä meemikuvia – joskus nimittäin voi todella tärpätä!

Kommentoi