alitajunnan voima

Viime aikoina olen havainnut kehittäneeni kaksi uutta mieltymystä: mustat vaatteet ja kauluksettomat paidat. Mustat vaatteet ovat roikkuneet tahtoo-listani kärjessä jo tovin, mutta tositilanteen edessä olen kuitenkin aina pelannut varman päälle eli kallistunut viime metreillä tummansiniseen vaihtoehtoon.

Niin tein myös tätä orSlown paitaa tilatessani.. Tai siis.. Niinhän minä luulin tekeväni. Paketin saapuessa yllätyin totaalisesti siitä, että paita oli kuin olikin musta. Jopa niin yllättynyt, että minun oli pakko tarkistaa tilausvahvistuksesta ja verkkokaupasta, ettei kyseessä ollut mikään pakkaajalle sattunut inhimillinen erhe. Eipä ei: mustan version oli tilannut alitajuntani, tummansinistä ei ole ollut edes saatavilla.

Kiitos, aivot – nyt on jotain mustaa, hyvältä tuntuu ja näyttää. Milläköhän yllätän itseni seuraavaksi?

orSlow, £ 220, thebureaubelfast.com

Kommentoi

  1. Musta on talveen sopiva väri. Musta ja tummansininen ovat myös omat värivalinnat talvikauteen, etenkin neulepaidoissa. Harmaa myös.