hotline bling

Jos joku kysyisi minulta, mitkä ovat vuoden 2015 kovimmat räppibiisit, sanoisin samantien, että ykkösenä on ehdottomasti Draken Hotline Bling”. Ainoastaan Drake voi tehdä kappaleen aiheesta ”elämä on niin rankkaa, kun mimmi soittaa mulle vaan öisin, kun se haluu yhtä asiaa”.

Nyt tämä timanttinen biisi on vihdoinkin saanut myös virallisen musavideon! (Olen pahoillani, etten saanut lisättyä videota tähän alle sillei hienosti, mutta siitä voi vain syyttää Applea, joka ei moista mahdollista.)

Video on visuaalisesti todella hieno, mutta parasta videossa on ehdottomasti Draken huikeet tanssiliikkeet. Lohduttaa suuresti huomata, että idolillani on yhtä huonot tanssiliikkeet kuin minullakin. Nyt ei enää hävetä bailaa täysillä tanssilattialla.

Ps. Tulossa pian: lupaan listata teille lukijoille piakkoin kaikki vuoden kovimmat räppibiisit!

Kommentoi

  1. Jes!