Kommentoi

  1. Onpas ihana takki! Katsoin juuri COSin nettisivuilta tuota samaa. Saanko tiedustella sun takin kokoa, arvioisin meidät samankokoisiksi?

  2. Tottakai! :) Arvioisin takin mitoituksen reiluhkoksi. Käytän COS:in yläosista yleensä kokoa 36 mutta usein myös kokoa 38, riippuen vähän leikkauksesta – olen harteikkaahko heidän kapeampilinjaisiin yläosiinsa. Liikkeessä pääsin sovittamaan takista liian isoa kokoa 38 sekä kokoa 34, joka istui kyllä kivasti kun alla oli ohut paita, mutta olisi voinut jäädä vähän naftiksi talvemmalla. Nettikaupasta onneksi löytyi siis vielä myös mulle just hyvää kolmekutosta, toivottavasti sullekin (tai oikeaa kokoa ylipäätään, minkä sitten valitsetkin)!

  3. Hei mahtavaa, että takki oli passeli! On ehdottomasti yksi kauden kauneimpia ja käytännöllisimpiä takkeja, joita olen nähnyt. Ja hyvä, että vyökin läpäisi seulan – saa kivaa vaihtelua takin lookkiin halutessaan, turhaan epäröit. :)

  4. Mia, takissa on taikaa: vyö ei mielestäni näytä kovinkaan dorkalta kiinni vyötettynä! Ehkä lopputulos on vähän muhkea joka suuntaan, mutta veikkaan että se ei oo pelkästä takin leikkauksesta kiinni jos en näytä sekään päällä pitkältä ja solakalta :D Kiitokset vielä, tää oli tosi tosi hyvä vihje joka tekee mut hyvin onnelliseksi joka päivä!

  5. Hei, minäkin kotiutin tämän takin itselleni, ihanaa, kiitos vinkkeistä teille molemmille, takkirakkautta!

  6. Täälläkin yksi takin tilannut. Nyt juurikin jännään koon kanssa ja odottelen takkia kotiin. Kävi niin kuin Inkelle että liikkeessä oli 38 ja 34 joista toinen iso ja toinen meni ohuen paidan kanssa. Kokovinkeistä kiitollisena uskaltauduin tilaamaan 36 kotiin. Nyt vaan odottelen että paketti saapuu ja toivon että on sopiva.

  7. Jee Minnea ja Tintti, yläfemmat sitten jos törmäillään takeissamme! :)