erilaiset nuoret

La Garçonne Moderne Denim Kimono Jacket / Caron Callahan Denim Pollack Jacket / Chimala Denim Coverall Jacket

Ystävät hyvät: mikäli hyvin käy, on edessämme noin kolmisen viikkoa Suomi-pukeutujan hienoimpia kelejä! Vielä ei ole pakko topata selviytyäkseen, mutta nyt voi jälleen edes harkita pukeutuvansa johonkin muuhun kuin kevyeen mekkoon tai hameeseen ja t-paitaan. Neuleet, farkut, takit, kengät – kiva nähdä jälleen! (No, heinäkuussa sai kyllä pukeutua neuleisiin ja farkkuihin, mutta heinäkuussa siitä en nauti minäkään.)

Seuraavat viikot nautiskelen loppukesän helteet huilanneen farkkutakkini seurasta, joka on kylläkin perinteisempänä tulkintana täysin erilainen kuin nuo kuvaan päätyneet. Eipä se ole huono sekään, mutta jokin näissä vapaammissa versioissa kieltämättä viehättää. Olen tainnut minäkin altistua Janin japanidenimfiilistelyille – näissähän on itse asiassa paljonkin samaa!

La Garçonne Moderne Denim Kimono Jacket, 618,55 €, lagarconne.com
Caron Callahan Denim Pollack Jacket, $325, stevenalan.com
Chimala Denim Coverall Jacket, 405,84 €, lagarconne.com

Kommentoi

  1. Vitsit, tuo Kimono Jacket on täydellinen! Joko La Garconnesta voitais toimittaa myös Suomeen..? Ei sillä, että heti olisi heittää farkkutakkiin tuollaista summaa, mutta onhan se nyt hieno, ja heidän valikoimastaan voisin muutenkin ottaa melkein kaiken omaan kaappiin.

  2. Mä en Heidi nyt ota sitten vastuuta siitä, mitä tästä eteenpäin tapahtuu, mutta La Garconne toimittaa kyllä Suomeen :D Tullimaksut toki taakkana, mutta jos nyt jotain ihan mieletöntä löytyy eikä sitä löydy muualta, niin kauppa kyllä palvelee. Anteeksi! ;)