kul-maalia

Anastasia Dipbrow Pomade "Medium Brown"

Se on ryhtiliikkeen aika – ja töihinpaluun. Loman lellimä, mutta kuluneina kesäviikkoina meikkipussini vaikutuspiiristä totaalisesti eksynyt naamani ansaitsi ja kaipasi jotain uutta pystyäkseen jälleen kohtaamaan arjen ja ihmiset. Hyvät kulmakarvat eivät juuri muuta seurakseen kaipaa, joten tsemppaaminen oli iisiä aloittaa niistä.

Luulin taannoin jo löytäneeni täydellisen kulmakarvatuotteen, mutta se riemu loppui lyhyeen, kun Benefitin toimittaminen Suomeen jostain syystä lopetettiin. Alitajuntani oli prosessoinut kauneusblogeista poimimaani informaatiota aikansa ja sai minut lopulta kävelemään Kicksiin tarkastelemaan kulmakarvoihin erikoistuneen Anastasia Beverly Hills -merkin varsin kunnioitettavaa valikoimaa. Koska kulmakynät, -geelit ja -puuterit on tullut muilta merkeiltä jo kokeiltua, haksahdin siveltimellä levitettävään voidemaiseen väriin, Dipbrow Pomadeen.

Ja kuulkaas, hyvä että haksahdin, sillä muutaman päivän testailujen jälkeen olen aivan myyty! Vedenkestävä väri pysyy koko päivän paikoillaan kuin nakutettu – myös niissä muutamissa kolokohdissa, joita olen vuosikaudet yrittänyt epätoivoisesti paikkailla ja joissa väri on pysynyt paikoillaan hyvinäkin päivinä vain sen parisen tuntia.

Vahvapigmenttisen ja vedenkestävän värin kanssa on toki hyvä edetä varmoin ja varovaisin ottein – annas kun kahdesti omin neuvoin onnistunut amatööri opastaa:

– Värin valinnassa suosittelen konsultoimaan liikkeen myyjiä. Omin nokkineni olisin valinnut väärän sävyn, mutta minulle myyty, purkissa hurjan tummalta näyttänyt Medium Brown osoittautui kohtuukäytettynä täydelliseksi.

– Valitse levitykseen napakka, viistopäinen sivellin, jonka karva on synteettistä. Omani on MACin numero 266, joka tuntuu olevan voidemaiselle kulmavärille oikein passeli kumppani. Anastasialla on omiakin suteja kaupan, niiden nyt ainakin luulisi ymmärtävän omaansa.

-Ota siveltimeen niin vähän väriä kuin ikinä pystyt – ja pyyhi sivellintä huolella kämmenselkään ennen kuin edes ajattelet vieväsi sitä kasvojesi lähelle. (Itse asiassa älä pyyhi sutia kämmenselkään vaan kämmeneen ranteen lähelle – väri tuntuu lähtevän sieltä helpommin pois.)

– Kohdista ensimmäinen siveltimenveto jonnekin kulmakarvan keskikohtaan ja häivyttele huolella eteen ja taakse. Älä maalaa, älä vedä pitkiä koko kulman pituisia kaaria vaan nätisti nitkutellen häivytä itsellesi kauniit kulmakarvat.

– Harjaa kulmat läpi kulmakarvaharjalla (tai pienellä hammasharjalla/vanhalla ripsiväriharjalla).

– Jos on tullut väritettyä rajojen yli, kumita virheitä kuivalla pumpulipuikolla. Jos ei auta, tunnusta tappiosi ja käänny meikinpoistoaineen puoleen.

Tässä se on – kulmakarvojen tulevaisuus!

Anastasia Dipbrow Pomade, 26 €, Kicks

Kommentoi