kolme väriä: punainen

Neal's Yard Remedies Wild Rose Body Elixir

Tässäpä kesä-rosée, joka ei pöhötä.

Neal’s Yard Remediesin villiruusuvartaloeliksiiri on unelmieni täyttymys, ainakin mitä vartalovoiteisiin tulee:

1) Se on vaaleanpunaista!

2) Se tuoksuu ruusulta. Ruusua löytyy muodossa tai toisessa kaikista lempihajuvesistäni, joten ruusuntuoksuinen vartalovoidekin on siis aina oikein. Jos tämän jälkeen nyt enää edes haluaa millään hajuvesillä läträtä.

3) Sen koostumus on juuri oikealla tavalla kummallinen. Tuubista puristuu läpikuultavaa geeliä, joka sulaa levitettäessä tuhdiksi mutta suht nopeasti imeytyväksi öljyksi. Neroutta vaiko taikuutta – tiedä häntä.

4) Se kosteuttaa kivasti sekä jättää jälkeensä himmeän kiillon. Imartelee myös neonvalkoisia sääriä, väittäisin.

Yksi pieni miinus tosin tässäkin: aina kun käytän voidetta, alan himoita tahmaista ja imelää Turkish Delight -ruusumarmeladia. Olen hyvin kiitollinen, että kyseiseen karkkiin ei ihan joka kipsalla törmää…

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Body Elixir, 47 €, naturelle.fi

***

Tuote saatu testiin Neal’s Yard Remediesin maahantuojalta.

Kommentoi