college-collage

College -collageTutuksi muodostunut kuvio: töistä kotiuduttuani riisun collegepaidan pois vaihtaakseni kotivaatteisiin. Juhlia varten minulla on oikein oma, erityinen collegepaitansa: se on vitivalkoinen ja sen trikoopintaa kuorruttaa pussittava kerros läpikuultavaa valkoista silkkiä. O tempora, o mores.

Ylärivin oikeanpuolimmainen paita massiivisine hihoineen on tämän kevään hankintojani ja pääsee tehokäyttöön, jahka ulkona tarkenee ilman kevättakkia. Massiiviset hihat eivät nimittäin oikein ota mahtuakseen kevättakin alle ilman vaikutelmaa onnistuneesta massakaudesta. (Tässäpä seikka, jota en tullut ajatelleeksi ostopäätöstä tehdessäni…)

Myötäpäivään vasemmasta ylänurkasta:
Base Range Basic Short Sleeve Sweatshirt, 77,40 €
Acne Studios Bird Fleece Pullover, 189,20 €
6397 Loseth Not Sweatshirt, 124,70 €
Vetements Sweatshirt, 593,40 €
kaikki lagarconne.com

Kommentoi

  1. Oih! Täällä toinen college-rakastaja! Saako udella minkä merkkinen tuo mainitsemasi valkoinen on? Mainitsemasi takkiongelma on luvattoman totta.. :)

  2. Aava, tottahan toki saat udella, pahoittelut että unohdin täysin vastata sinulle! Kyseinen silkkicollegeni on COS:in valikoimista: http://www.cosstores.com/fi/Women/Tops/Sweatshirts/Silk_layer_sweatshirt/10673107-23533035.1#c-85342

    Valokuviin se päällään kyllä tuppaa ikuistumaan Michelin-miehenä, tämä varoituksen sanana todettakoon. Livenä luotan kuitenkin collegen päällä leijuvan silkkikerroksen erottumiseen ilmavana ja höyhenenkevyeänä ;)