kolmen kärki

Tammikuun top 3

Parasta juuri nyt:

1. MAC:in Mineralize-poskipunan sävy ”Dainty” taitaa olla minulle se oikea. Pigmenttiä on passelisti (luonnollinen jälki), kimmellystä on hillitysti (mitä minä juuri sanoin) ja sävy talvenkalpeaa naamaani imarteleva. Tutustu toki, jos sinunkin meikkipussistasi jo löytyvät sävyt tuntuvat näin tammikuussa jotenkin räikeiltä tai likaisilta.

2. Jouluaattoaamuna sain kaulaani mitä kauneimman korun. Juuri tällaisia piristäviä yksityiskohtia tarvitaan, kun talvivaatteet alkavat tympäistä ja kevättä ei uskalla vielä oikein edes ajatella. Ei sillä, ettenkö luottaisi tämän tekevän taikojaan myös kesällä.

3. Morsiusharso kyllä on pihiliisan leikkokukka! Uudenvuodenaatoksi ostamani puntti porskuttaa yhä vaan. Sesongin tympeähköä kukkavalikoimaa kammoksuvalle, jotain elävää kotiinsa kaipaavalle suosittelisin myös kukkasidontaan käytettäviä vihreitä rehuja: yksittäiset peikonlehdet ja eukalyptyksen oksat eivät montaa euroa maksa. Ai niin, ja kauniitakin ovat.

Kommentoi

  1. Oletko testannut Kjaer Weisin poskipunia? Minä ainakin olen ihan ihastunut niihin, ovat ihan täydellisiä!

  2. Sini, olen ja olen postannutkin: http://www.issues.fi/2014/06/10/kjaer-weis/ :)
    Himoitsen aina näitä voidemaisia/nestemäisiä tuotteita, mutta jotenkin aina sitten ajaudun takaisin puuterimaisten pariin. Ehkä se vaan on sitten se mun formaatti, tai ainakin mulla pitää olla molemmat vaihtoehdot saatavilla :D Kjaerin ”Blossoming” on kyl ihan täydellinen sävy myöskin!