yleistä projektia

Woman by Common Projects Chelsea Sneaker

Ja niin vain vierähti puolet joulukuuta ja hippasen tammikuustakin! Joulutauon vietin sohvan nurkassa, raidalliseen maataviistävään Marimekko-yöpaitaan muumioituneena. Kiitti, paukkupakkaset – eipä tarvinnut juuri potea huonoa omatuntoa sisällä muhimisesta.

Muutaman elonmerkin onnistuin lomakoomani keskeltä ulkomaailmaan näemmä lähettämään, joista erääseen vastauksen kiikutti tänä aamuna DHL:n lähettipoika. Net-a-Porterin joulualet tuntuvat olevan mitä mainoin mahdollisuus tehdä loistavia kenkähankintoja sopuhintaan, saman taisin muuten todeta viime vuonnakin.

Kyllä kuulkaas kelpaa näillä Common Projectsin nilkkureiksi naamioituneilla tennareilla tallustella kohti seuraavaa vuodenvaihdetta. Neitsytmatkallaan ne voisivat vaikkapa kipittää kanssani naapuruston kopioliikkeeseen, jossa ajattelin tulostuttaa meille upouuden Musla-kalenterin matkaa siivittämään. Lämpimästi tervetuloa, 2015!

Women by Common Projects Sneaker Boot, net-a-porter.com

Kommentoi