blast from the past

adidas Originals Tubular Runner PSQ1

En ole satavarma, rakastaako vaiko vihata. Mutta jos jotain olen aiemmista ristiriitaisista tuntemuksistani oppinut, niin varminta olisi laittaa tilausta vetämään samantien. Muutoin: #loppuunmyyty, #epätoivo.

Ysärihän näissä on toki väkevästi läsnä, mutta olihan tuo sen verran hienoa aikaa että sitä voisi vielä yhden kenkäparin verran kunnioittaa. (Kunhan jättää Date-vartalotuoksut, vaaleansiniset huulikiillot sekä hiusmaskarat rauhaan.)

adidas Originals Tubular Runner PSQ1, 110 €, aplace.com

Kommentoi

  1. Apua, onko tuollaisiakin rumiluksia joskus ollut! Aivan kamalat. Mulla oli parvi viittaamanasi ajanjaksona, johon olin maalitusiilla kirjoitellut kaikenlaista, ehkä söpöjen kundien nimiä tai Animalian iskulauseita. Jossain vaiheessa töhryt alkoivat nolottamaan, tai ihastuksen kohde vaihtui ja tekstit piti saada pois. Datellahan ne lähti, bonuksena ihana tuoksu. Mun lemppari oli punainen pullo, jossa joku brunette keimaili. http://pupuleipomo.blogspot.fi/2010/08/date.html

  2. sanna, eiiii, vaan aivan ihanat! :D Arvostan Daten käyttöä liuotinaineena, toivottavasti kyseiset, ilmeisen väkevät tuoksut eivät ole aiheuttaneet ikäryhmällemme mitään vakavia sairauksia… Mulla oli toi keltakorkkinen ainakin, ja muistan, että kaverilla oli Robynin nimikko-Date josta olin kyllä hirmu kade.

  3. Oho, edellinen kommentti tuli väärään postaukseen, mutta joku saattaa silti tunnistaa.

  4. Hahhaha! Joo, ihan tän tunnistaa :D