kesäarvonta: bwgh for puma

BWHG x PumaJokos kaikki karkasivat kesälaitumille vai vieläkö joku muukin kykkii koneensa ääressä? Toivottavasti langoilta löytyy yksi pari tyylitietoisia jalkoja koossa 40-46 tai joku, jolla on joku kuvaukseen sopiva jota haluaisi ilahduttaa!

All Found Storen hyllyille asetellaan heinäkuun yhdentenätoista kovassa nosteessa olevan ranskalaismerkki Brooklyn We Go Hardin ja Puman yhteistyölenkkareita. Puman klassikkomallit ovat saaneet BWGH:n käsittelyssä ylleen kivoja värejä ja ykkösluokan matskuja, hyvältä näyttää jälki.BWGH x Puma

Meillä on ilo arpoa  yhteistyössä Suomessa yksinoikeudella myyvän All Found Storen kanssa yksi pari teille. Nyt valppaana, tässä tulevat ohjeet!

Kerro meille kommentilla, minne veisit tänä kesänä parin BWGH for Puma -lenkkareita. Koska arvonta suoritetaan rivakalla tahdilla ja kenkiä on saatavilla todella rajoitettu erä, ilmoita kommentissasi myös väritoiveesi sekä kokosi torstaihin 10.7. klo 23:59 mennessä. 

Kuvassa näkyvät värivaihtoehdot camo, sininen sekä punainen, saatavilla olevat koot ovat 40-46 (vain kokonaisia kokoja). Jätä sähköpostiosoitteeseesi sille varattuun kenttään, se näkyy vain meille ja otamme sillä sinuun yhteyttä jos arpa osuu just teikään.

edit: Arvonta suoritettu – onnea voittajalle!

Jos onni ei suosi arvonnassa, oman komean parinsa voi hankkia All Found Storesta (Eerikinkatu 1, Helsinki / allfound-store.com) 11.7. alkaen. Siniset ja punaiset parit maksavat 140 €, camot 150 €.

Onnea matkaan!

***
Yhteistyössä All Found Store

Kommentoi

 1. Veisin punaiset koon 40 tossut tutustumaan Espoon raitteihin ja uuden asuinseudun lenkkipolkuihin :)

 2. Veisin siniset 40 kokoa Lauttasaaren Kruunuvuoreen tsiigailemaan hylättyä huvila-aluetta. Tämän kesän ykköslöytö!

 3. Nuo Camot kokoa 42 lähtee Luostolle tunturin kupeita kipuamaan.

 4. Veisin 45-kokoiset camot saunaan, sillä kaikki uudet kengät pitää aina viedä sinne muotoutumaan. Sit ne vois viedä Milanoon jalassa näytille vaikka Pitti Uomoon.

 5. Minä veisin camot koossa 42 miehelleni, joka veisi parin Puolustusvoimiin.

 6. Siniset Camot kokoa 43 poikani(15-vuotias)jalkaan.Rennosti kulkemaan ympäri kesäistä Helsinkiä ja Vaarin luo Espanjaan.Koska Äitihän ei osaa koskaan ostaa mitään trendikästä mutta nyt osais:)

 7. Veisin siniset nelikakkoset camot miehelleni sänkyyn. Rakastais!

 8. Edit. Siniset. <3

 9. Punaiset nelikutoset Pumat lähtisivät minun mukanani veneilemään Vepsän saarelle Turun saariston korkeimmalle kalliolle ja toisaalta elokuussa Flow festivalille kuuntelemaan Bill Callahania ja Darksideä.

 10. Siniset 44:set lähtisi kanssani tsiigaamaan juuri avatun Suomen eteläisimmän lenkkipolun Hangon Uddskatanille.

 11. Siniset neljäkolmoset lähtisivät Joensuun Laulurinteelle!

 12. Camot 42:t pääsisivät välittömästi Ääniwallin lavalle vauhdittamaan kitaran kanssa heilumistani!

 13. Veisin siniset kokoa 44 Vauhtisammakon Juoksukoulun ultralenkeille Turun seudulla. Siellä muut ”lahkolaiset” saisivat ihmetellä uutta mallia, viiden tunnin lenkillä ehtii puhua aika paljon mm. varusteista…

 14. Siniset nelkytvitoset saisivat lähteä nielemään Pietarsaaren pururatoja sekä metsänpolkuja, asvalttia ja ”Febiksen” hiekkarantoja.

 15. Siniset 42 veisin asuntoauto reissulle ympäri Suomea.

 16. Punaiset koko 44…selvät jazz-kengät. Lähtis siis Poriin ens viikolla!

 17. Camot 42 menisivät jaloissani morjestamaan Rick Rossia Blockfesteille!

 18. Siniset tossut kokoa 43 lähtisivät mukaani esim. puistoon piknikille!

 19. Camot koossa 41 lähtisi pikkusiskolleni, jonka yli vuoden kestänyttä kuntoiluharrastusta ja elämäntaparemonttia voi vain ihastella joka päivä. :) Hirrrveen reipas muija <3 Kenkiä kuluu…

 20. Siniset koossa 40 saisivat palvella arjessa mukana, kun kävelen Jyväskylän katuja. Syksyllä ne pakattaisiin reissuun mukaan ja näytettäisiin niille Aasian asfalttia.

 21. Puolison kelpaisi astella syksyllä uuteen kouluun punaisissa nelivitosissa. Ennen sitä lenkkareille näytettäisiin Kuopion katuja, polkuja ja rinteitä, niin vanhoja kuin ennen tutkimattomiakin.

 22. Veisin camot kokoa 44 ensin jätskille ja sitten korkeasaareen ja sit leffaan ja illalliselle ja lopuksi kuutamokävely joka päättyy hellään suudelmaan <3 Sitten alkaisimme tapailla ja lopulta villin luonteeni takia laittaisin muutaman viikon päästä toiset kengät jalkaan. Pumat saa meidät kiinni rysän päältä, joka johtaa siihen että suhteemme ajautuu kriisiin. Soittelen Pumille monta päivää ja itken vastaajaan humalassa: "MÄ EN VOI ELÄÄ ILMAN TEITÄ!" Lopulta Pumat antaa mulle anteeksi ja me mennään naimisiin siis IHANAA!!

 23. Camot kokoa 40 lähtisivät kanssani ensin maakuntamatkailemaan. Tossut astelisi mukulakivillä, silloilla, joen penkereillä ja ihastelisivat kaunista suomalaista kesää. Camot myös heittäytyvät loppukesästä Finnairin siivin kohti Berliinin humua, jossa ne saattavat löytää kaverikseen kivan mekon jos toisen. Mitä minun kesästä tulisi, jos Camot eivät kulkisi kanssani uusiin seikkailuihin? Kutsun teidän kesäreissuun mukaani ja saatte kesän jälkeenkin asua jaloissani!

 24. Pumat camo 41:t veisin läpi Helsingin lempipaikkojen kautta Flowhun ja päätyisin lopulta ilta-aurinkoiselle kalliolle kavereiden lenkkareiden kanssa. Lopuksi vähän kisuttelisin ihanan mieheni Pumien kanssa riippukeinussa. Näistä jutuista mun Pumat tykkää!

 25. Siniset 42koon kengät lähtisivät katsomaan mun kanssa Berliinin vilskettä loppukuusta ja sen jälkeen olisivat aktiivisessa käytössä urheiluharrastusten tukipilarina kotona Tampereella.

 26. Camot kokoa 42 tarttis meikän jalkaa, jotta pysyisin 1-vuotiaan likan perässä :)

 27. Camot kokoa 43 ulkoilisivat kohti Cafe Regattaa makkaranpaistoon, josta varmaan Penniin pirtelölle.

 28. Siniset pojalleni koko 41. Ja moneen paikkaan pääsisivät:)

 29. Veljeä ilahduttaisin sinisillä 41 koon kengillä. Varmasti monenlaiseen käyttöön menisi.

 30. Punaiset tossut koossa 41 pääsisivät tyylikkäälle kävelylle Töölönlahdelle.

 31. Koon 41 camot kiertäisivät kanssani kannustamassa Turku Swansien rugby-joukkueen voittoon.

 32. Voi mieheni tarvitsisi juuri tollaisia kenkiä! Eli siniset ja 43. Ja varmasti liikkeelle pääsisivät popot!

 33. Isä ulkoiluittaisi kenkiä metsässä,ehkä Kaivarissakin:) Siniset ja 43

 34. Punaiset kokoa 45 ja on sen verran komeen ja nopeen oloset kengät et lähtis mukaan reissuun ku reissuun, illlanvietoista patikointeihin. Hyvä kun viitsisi ottaa syksyn tullen pois!

 35. Veisin 42′ Camot Flow kaupunki festivaaleille missä ne varmasti saisivat ansaitsemansa huomion :)

 36. 43 Camot tai punaiset. Berliiniin kaupunkikierrokselle johdattamaan seikkailuihin.

 37. 42 camot menisivät avomiehelle ja hän todennäköisesti niitä ulkoiluttaisi Italian matkalla.

 38. Punaiset voisi käydä Raumalla pikkuveljen kanssa.

 39. Punasilla neljäfemmoilla minne fiilis vie. Lomaa ei kannataa liikaa suunnitella.

 40. Siniset neljäneloset veisin kotiin siivoamaan.

 41. siniset 42 veisin itse kuusamoon reissuilleni mukaan.

 42. Veisin siniset 44set töihin kunhan loma loppuu.

 43. veisin ne turkin reissulle punaiset 38

 44. Veisin punaiset neljäneloset tuomaan väriä Turun kaduille!!

 45. Camo väriset lenkkarit kokoa 43 veisin ulkomaan reissuille ja kotimaassa kaupungin katuja tallaamaan.

 46. Siniset 42:t veisi mieheni lenkkipolulle =).

 47. Mieheni, joka kotona tunnetaan myös nimellä happojalka, tuhoaa monojaan siihen tahtiin, että lisäpari olisi paikallaan. Diktaattorina päättäisin väriksi punaisen ja kokohan on vaatimaton 46. Toivottavasti nämä kengät veisivät hänet huimiin seikkailuihin! (ja tietenkin niiden päätteeksi kotiin)

 48. Siniset 44:set veisivät isäni lenkkipoluille Tampereen poluilla :)

 49. Siniset 43, metsään koiran kanssa. :-)

 50. Siniset antaisin veljelleni. Koon uskoisin olevan 44. :) Varmasti pääsisivät reissaamaan sinne tänne ja vaikka minne… Hän meinaan kalastelee ympäri maailmaa ja reissaa paljon. :)