butter(o) me up

ButteroOlen jo tovin pitänyt italialaisen Butteron tennareita kovassa arvossa. Mutta vaikka merkin kengät ovatkin olleet mielestäni kauniita, niin se jokin on aina kuitenkin jäänyt puuttumaan. Tästä huolimatta päädyin viikonloppuna katsastamaan merkkiä myyvän Södermalmin Jupiter -liikkeen tennaritarjontaa, mutta aika moni oli ilmeisesti ehtinyt paikalle ennen minua. Heidän valikoimassaan oli enää pari hassua kenkäparia, mutta mikään hukkareissu tämä ei silti ollut. Päinvastoin.

Vierailun aikana minulle nimittäin kerrottiin, että varastojen täydennystä on luvassa lähipäivien tai -viikkojen aikana. Parastahan tässä on se, että Jupiteriin olisi kuulemma saapumassa uutuutena myös noita kuvassa näkyviä, aivan täydellisiä valkoisia tennareita. Ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin yhdet niistä päätyvät kyllä tallustelemaan Helsingin katuja.

(kuva Butteron Facebookista)

Kommentoi