paluu päiväjärjestykseen

Matkalla omille synttäreille lauantaina 26.4.2014Takana ovat varsinaiset juhlaviikot: ensin vietettiin pääsiäistä, seuraavalla viikolla täytin vuosia. Pyöreän vuosiluvun synttärit vaativat tietysti vielä oikeat juhlat varsinaista merkkipäivää seuranneena viikonloppuna. Parin hengähdyspäivän jälkeen koittikin sitten vappu. Siihen kun laitettiin vielä kruunuksi viimeinen työpäivä ennen uuteen suuntaamista… Niin, tässä ei juuri ole ollut tilaa arkihaasteille. 

Itse asiassa paluu arkeen tuntuu aika kivalta. Tänään ohjelmassa pyykinpesua, imurointia ja vaatehuoltoa – hymyssä suin!

Arkikuvien puutteessa kerrattakoon erään juhlapäivän semi-arkinen asu:
Lippis A.P.C.
Takki Samuji
Kengät Adidas Originals Superstar
(Reilun kymmenen vuoden tauon jälkeen tuntuvat nekin jälleen kovin freeseiltä. Vinkki pienijalkaisille: omani ovat lastenosastolta.)

Kommentoi