vielä kerran kulmakarvoista

Benefit Gimme Brow

No myönnetään, myönnetään: taidan olla hieman koukussa sen täydellisen kulmakarvatuotteen metsästämiseen. Olen jo kehunut Lumenen klassikkokulmakarvavahaa sekä sittemmin hurahtanut Urban Decayn leluksi naamioituun kulmaväripalettiin. Mutta taas naista viedään, tällä kertaa Benefitin toimesta!

Benefitin aiempi värillinen kulmageeli ei tehnyt minuun mitään suurempaa vaikutusta – se oli aika perus, kalliimpi ja pienemmässä pakkauksessa kuin Lumenen vastaava, jossa oli vieläpä parempi sävy. Pieni pettymys painui kuitenkin taka-alalle kun kuulin merkin uutuudesta: pidentäviä ja tuuhentavia kuituja sisältävästä kulmageelistä. Mulle! Mulle! Mulle!

Nyt tätä harvakulmaisten unelmatuotetta saa jo verkkokaupoistakin, mutta omani kuskasi Suomeen Sephora-toiveeni reissullensa pyytänyt kollega. (Tiedän, olen onnekas.) Tätä supermieluisaa tuliaista olen sitten sutinut kulmiini tammikuun alusta hyvinkin tyytyväisenä, enkä näe tästä hetkeen luopuvanikaan.

En ole varsinaisesti niitä mainostettuja kuituja onnistunut näkemään, tuubi ei siis kätke sisäänsä silmin erottuvaa irtokarvaa. Jotain spesiaalia siinä putelissa kuitenkin on, sillä sen hieman kuivakan voidepuuterimainen koostumus tuntuu jysähtävän kiinni enemminkin karvoihin kuin niiden alla olevaan ihoon. Tästä johtuen lopputulema tuntuu ja näyttää jotenkin luonnollisemmalta: naamaan ei tule piirrettyjä viivoja vaan tummempaa ja tuuheammalta näyttävää kulmakarvaa. I like! 

Itselläni käytössä on sävy light/medium, joka passaa ruskeanharmaana tällaisiin suomalaisiin maantienharmaisiin kulmiin mitä mainioimmin. Kovin vaaleakulmaisille suosittelisin kuitenkin eri tuotteiden puoleen kääntymistä, mikään kovin kirjaimellinen tulkinta lightistä tämä väri ei kyllä ole.

Muuta kulmarintamalla? No, toivottavasti kohta paljonkin, sillä haksahdin viikko sitten kulmakarvoja kasvattavaan geeliin. Kulmakarvat todella taitavat olla uusi musta – Cara Delevingnen luotsaama puskakulmatrendi näkyy kuulemma jopa huomattavasti laskeneina pinsettien myyntilukuina…!

Benefit Gimme Brow!, 21,71 €, lookfantastic.com

Kommentoi