cara for mulberry

Cara Delevingne for Mulberry

Cara Delevingne for Mulberry

No niin, juuri tulleen tiedon mukaan kulmakarvaidolini ja naamaansa hassusti Instagram-kuvissa vääntelevä huippumalli Cara Delevingne suunnitteli laukkumalliston Mulberrylle. Muutamia erikokoisia ja -värisiä veskoja yhdistää niiden muuntautumiskyky: laukuista jokaisen saa väänneltyä joko käsilaukuksi, olalla kannettavaksi tai selkärepuksi.

Aika nerokasta, varsinkin jos tämän voi tehdä ilman suurempaa valmistautumista – muutaman kerran on nimittäin tullut päästeltyä ärräpäitä, kun on horjahtanut kotimatkalla ruokakauppaan (”maitoa vaan haen” = kolme kassillista ruokaa ja salaisia paheitani, siivousaineita) Luggage kädessä. Kolmatta kättä en taida saada, mutta kylläpä jeesaisi, jos käsilaukun siirrettyä selän puolelle.

Päätelmät:

a) Yksi mulle, kiitos.
b) Olenpa fiksu, kun osasin juuri perustella mitä todennäköisimmin ylihinnoitellun it-laukun järkiostokseksi!
c) Ei hitto, just noin Mulberry halusi minun toimivan.
d) Kyllä, kaikista vaihtoehdoista haluan juuri tuon klassisen camokuosin. (Kyllä se on klassikko, minun maailmassani. YO!)
e) De-le-ving-ne. Huh, osasin.

Cara Delevingne for Mulberry -mallistoon voit tutustua osoitteessa mulberry.com/caradelevingne

Kommentoi