DOOM x clarks originals

DOOM x Clarks Originals

Olen jopa kohtuuttoman huonona siitä, että näitä kenkiä ei saa koossa 36. DOOM, eräs kaikkien aikojen lempiräppäreistäni, on näemmä tätä nykyä Clarks Originalsin lähettiläs (kaikkea sitä…) ja yhteistyö kruunataan tietysti erikoiserällä Wallabee-räppiklassikkokenkää. SUPER. 

Netti juoruaa kenkiä valmistettavan vain 800 paria ja mitä melkoisen eksklusiivista tuntuu olevan myös niiden ennakkomarkkinointi.. Mistään ei tunnu löytyvän postimerkkiä suurempaa kuvaa jaettavaksi, mutta kiinnostuneet kollatkoon hienostuneesti doomatun kengän vaikkapa Lex Recordsin verkkokaupasta.

Sillä välin kun usutan kaikki miespuoliset DOOMin päälle ymmärtävät ystäväni metsästämään itselleen parin näitä monista paikoista jo ennakkoon loppuunmyytyjä ja vieläpä varsin nättejä kollaboraatiokenkiä, nappaan itselleni kevään tyylivinkit yhteistyön tiimoilta tehdystä videopätkästä. Metallinaamion skippaan, mutta Carharttin pipo ja sukeltajatakki ovatkin jo kaapissa odottelemassa lämpimämpiä päiviä.

YouTube Preview Image

Jotkut asiat näemmä vain menevät ihon alle eivätkä lähde sieltä kulumallakaan.

DOOM x Clarks Originals Wallabees, £149, esim. shop.lexrecords.com. Yhteistyökengät tulevat myyntiin lähteestä riippuen joko ystävänpäivänä tai maaliskuun kolmantenatoista. (Minähän sanoin: mysteeri.)

Kommentoi