viikon vinkkinä: adios boost

adidas Adizero Adios Boost

Kreisialeaikojen kunniaksi vinkkaisin Norse Storen hurjista tennarialeista. Huikeinta tässä on se, että aletuotteisiin kuuluu jostain selittämättömästä syystä myös adidaksen syksyllä lanseerama adidas ’Boost Pure Pack’ -mallisto, johon kuuluu simppeleitä ja suht maanläheisiä värityksiä sekä naisten että miesten Energy- ja Adios Boosteista. Eli nytpä olisi saatavilla kreisillä 40 % alennuksella vielä joitakin pareja kenkiä, joiden saatavuus on ollut todella rajoitettua aina niiden lanseerauspäivästä alkaen. TOIMI.

Hyvien blogitapojen mukaisesti mainittakoon, että sain ensimmäiset Adios Boostini Adidakselta taannoisen adidas Heimon juoksemista varten. Mutta todistakoon ihan aitoa ihastustani näihin kenkiin vaikkapa se, että menin juuri äsken tilaamaan näistä aleista itselleni keväistä maratonkoitosta ja siihen valmistautumista kirittämään parin sekä harmaita että mustia Adioksia. Ettei vain ilman jäisi…

Ja ai niin, mikäli porukassa juokseminen kiinnostaa, niin kannattaa olla huomenna kärppänä: haku kevään adidas Heimoon käynnistyy huomenna. Uudet, onnekkaat heimolaiset treenaavat kevään kimpassa tavoitteenaan Helsinki Half Marathon. Lisätietoja sekä hakuohjeita taitaa lävähtää huomenissa ainakin adidaksen facebook-sivuille + osoitteeseen adidasheimo.com. Suosittelen lämpimästi, minulla tämä projekti jäi jopa hieman päälle…

ps. Arcticsportaddicts.fi on testaillut kengistä molempia ja saitilta löytyy kattavat arviot niin Adioksista kuin Energy Boosteistakin, mikäli sen oikean parin valinta näistä kahdesta vaihtoehdosta mietityttää.

Kommentoi