just eikä melkein

Toissaperjantaina juhlin ensimmäisiä pikkujouluja, jotka nostattivat minulle mitä melkoisen kovan joulu- ja sisustuskuumeen. Toipilaskoiran seuraksi juhlailtana kotiin jäänyt Jan on katsellut touhujani kummissaan nyt parisen viikkoa, kun kannan sommittelumielessä kippoa ja kynttilää tasolta toiselle sekä tuon kukkia kotiin noin joka toinen päivä.

Syynä moiseen kotoilukohtaukseen olivat tietysti Varpusen ja Finnish Design Shopin järjestämät pikkujoulut, joiden tunnelmia pääsee kurkistelemaan kuvien kautta vaikkapa Varpusen, Annan, Saijan taikka Peetan blogeista. (Minullakin oli kyllä kamera mukana, mutta juhlissa oli niin paljon uusia tuttavuuksia jututettavana, että unohdin koko kuvailuhomman ihan totaalisesti… Siis vitsi miten hienoja koteja ja sisustusblogeja jengillä on?!)

Juhlissa piipahti myös ihan oikea joulupukki, joka oli osannut sujauttaa minulle pakkaamaansa lahjakassiin niin osuvan lahjan, ettei paremmalla väliä. Tom Dixonin messinkinen viivoitinhan on kuin luotu meikäläiselle, jolle kaverit vinoilevat loputtomista post it -lappulistoista, kaiken mahdollisen muovitaskuttamisesta ja laminoinnista sekä toisinaan suht ahdistavastaksi äityvästä täsmällisyydestä.

Voinemme nyt siis lisätä tähän neuroosilistaan maailman kauneimman viivottimen myötä paljon täsmällistä ja luotisuoraa alleviivaamista.

Viivotin oli myöskin siitä täydellinen lahja, etten ole siihen liittyen kuullut kertaakaan villitysteni myötä turhankin tutuksi tullutta lausetta meillä ei ole enää kaappitilaa. Tässäpä siis jouluksi jotain pientä, kaunista ja tarpeellista hänelle, jolla on jo lähes kaikkea. (Paitsi sitä kaappitilaa.)

Mutta jos minulla olisi kaappitilaa, uskaltaisin kirjoittaa pukille ehkä myös seuraavista kotijutuista, joista osa saattaa kyllä päätyä tänne joulun jälkeen. Että mitä sitä sillä kaappitilalla, en minä näitä piilotettavaksi haluaisi kuitenkaan…

Sisustushaaveita Finnish Design Shopin valikoimista.

Joanna Laajiston Edit-seinävalaisin, 372 € 
Sohvan päälle tarvittaisiin lukuvaloa ja tämähän ilahduttaisi muutenkin kuin valollaan. Tämän haluaisin nähdä kyllä ensin livenä mitat hahmottaakseni.

Tom Dixonin Form-teekannu, 199 €
Vannon, että tämän jälkeen meillä vietettäisiin jatkuvaa teehetkeä. On se kaunis!

Muuton Silent-vaasi, pieni 35 € ja iso 49 €
Hattaranpinkki vaasi saattaisi sopia kivasti muistuttamaan meitä siitä, ettei kaikkea tarvitse aina ottaa niin vakavasti. Tai siis toivottavasti sopii, koska tällainen tuli jo tilattua. Köh.

Menun We Gridy -peili, 94,90 €
Jos tämä kaunotar jäisi lojumaan pöydälle meikkaamisen jälkeen, ei kellään (ei nyt mainita nimiä näin joulun alla) voisi olla siihen mitään nokankoputtamista.

***
Ensimmäisen kuvan mieluisan viivottimen sain joululahjaksi Finnish Design Shopilta.
Omaan makuuni olevat poiminnat Finnish Design Shopin tuotevalikoimasta ovat postauksessa vastikkeetta sekä puhtaasti omasta tahdostani.

Kommentoi

  1. Oi bongasin tuon peilin tänään norjalaisesta sisustuslehdestä! Olisi tervetullut joululahja myös meikäläiselle etenkin kun muutto on edessä ja pääsee sisustamaan uudestaan!