ikkunaostoksilla

Maailmassa on muutamia kauppoja, jotka ovat itselleni lähestulkoon pyhiinvaelluskohteita. Niistä yksi on Belfastissa sijaitseva The Bureau, jota on ollut ilo seurata etänä heidän verkkokauppansa kautta. Paikan päälle en ole vielä päässyt, mutta sehän on vain järjestelykysymys…

En nimittäin keksi toista kauppaa, jonka valikoima tuntuisi yhtä omalta. Huomasin tänään, että he olivat pistäneet Post Overallsin ekan syyssatsin nähtäväksi (selkä tietysti ostettavaksi) heidän verkkokauppaansa. Jos rahaa olisi rajattomasti, 900 puntaa olisi palanut nanosekunnissa.

Että mitenkäs tuo Belfast, onko kivakin paikka satunnaiselle matkailijalle pyhiinvaeltajalle?

Post OverallsWine Mini Cruzer Shirt, £ 185
Blue Southern Chambray New Light Shirt, £ 185  

Post OverallsNavy Ripstop Cruzer Blouse Jacket, £ 250
Navy Ripstop Lined Post Baker Pant, £ 250 

Kommentoi