vohvelimies

Edwin s/s 2014

Tiesittekö, että Edwin tekee muutakin kuin pelkkää farkkua? Ja tekee vieläpä helkkarin hyvin?

Kuvassa muutama suosikkini ensi kevään mallistosta. Tummansiniset housut ja pikkutakki tekivät minuun suurimman vaikutuksen. Tämä ei suinkaan johtunut ainoastaan minut aina pauloihinsa saavasta sinisestä väristä, vaan osansa oli materiaalivalinnallakin. Niin kauluspaita, pikkutakki kuin housutkin olivat kaikki waffle denimistä valmistettuja. Jos voffelimateriaali ei ole entuudestaan tuttu, niin kuvitelkaapas jotain pellavakangasta hieman jämäkämpää, mutta melkoisen samantuntuista.

Maltan tuskin odottaa kevät-meikää, joka kulkee aurinkoisessa Helsingissä päästä varpaisiin vohvelifarkkuun pukeutuneena. Voi kyllä!

Kommentoi

  1. Kelpo settiä mutta täytyy kyllä sanoa että melkoisen vahvat Engineered Garments -vibat lähtee noista rotseista. Varsinkin kukkakuosinen on kuin Daikin kynästä.