viime päivien asuja

Ah, syksy ja syysvaatteet! Kyllä se kuulkaa on niin, että minä olen mukavuusalueella silloin kun takin voi vielä jättää auki, mutta jalkaan saa kiskaista paksut sukkikset, päähän pipon ja kaulaan kilsan villahuivia.

Tässäpä katsaus lähipäivien tyyliasioihin kehnolaatuisten peilikuvien kautta – Instagramissa näitä voi seurata reaaliajassa käyttäjänimellä @inkermaar. Ja kyllä, keksin mahtuvani Instagramiin kokonaan jos mallaan itseni neliön malliseen kuvaan kulmittain. (Tähän yhteyteen laittaisin blogin postauspuolen ensimmäisen leveän hymiön, mutta kun ei anna sisu periksi poiketa itse itselleen asettamista säännöistä.)

Muina kissanaisina tiistaina15.10.2013Miu mau.

Takki ja kissamekko Samuji
Villatakki See by Chloé
Huivi Acne

Perjantaina 18.10.2013Lempivaatteissa.

Takki ja mekko Samuji
Neule Carhartt WIP*
Huivi Acne
Pipo Nigel Cabourn
Kengät Mark McNairy

Että pantterina sitten torstaina 17.10.2013Pantteripäissään.

Pipo Carhartt
Neuletakki Chloë Sevigny for Opening Ceremony
Takki ja mekko Samuji
Laukku Mulberry
Kengät Church’s

Harmaana maanantaina 21.10.2013Harmajaisena.

Pipo A.P.C. + Carhartt
Takki Samuji

Paita COS
Hame Libertine-Libertine
Kengät Mark McNairy

Mustis tiistaina 22.10.2013…ja tänään mustissa.

Neule COS
Mekko Samuji
Kengät A.P.C. 

Loppuun havainto: minustahan on tullut ihan rillipää. Oikeasti, miksi käyttää piilareita muuten kuin urheillessa jos on sattunut löytämään niin mieluisat lasit, ettei osaisi parempia edes kuvitella?

 

(Pienellä tähdellä* merkitsin Carhartt WIP:in paidan, jonka olen saanut ilokseni lahjaksi merkin maahantuojalta. Kiitos! Tarkastellaan sitä lähemmin lähipäivinä.)

Kommentoi

 1. Tykkään!

 2. Moikka,

  mikähän tuon toisiksi viimesen kuvan pipon merkki on? Näyttää kivalta:)

 3. Absolutely gorgeous! Sun tollanen personal uniform tyyli on jotenki nii inspiroivaa, kokoajan omaleimainen mutta johdonmukainen, itsen näköinen! Lisää näitä!

 4. Heidi, iso kiitos <3

  Eimi, no voi hitto, miten pystyin unohtamaan sen tuosta listasta – olin siitä varmaan liian innoissani! Lisäsin sen sinne, eli kyseessä siis A.P.C.:n ja Carharttin yhteistyömallistoon kuuluva myssy. Vielä voi löytyä Beamhillistä tai Beamista, kipikipi!

  M, eikä, miten imarteleva kommentti, onpa hauska kuulla että näet asian näin! Suuren suuret kiitokset, tulipa hyvä mieli :)

 5. Ihania asuja! Varsinkin tuo Samujin harmaa takki on unelma, miksi en hankkinut sitä aikoinaan?! Hei huomasin tuolta sinun Instagram-tilin puolelta, että olit hankkinut jotain todella kivan väristä Bobbi Brown -huulipunaa tms. Mikä tuo puna on ja mikä on sen sävy? Näyttää sopivan nudelta tällaisen punakammoisen käyttöön… :)

 6. Kiitos HeidiM! Vastaus kysymykseesi sekä tuhanteen muuhun asiaan täällä: http://www.issues.fi/2013/10/28/moi-bobbi/

 7. […] tämä villapaita blogin puolella jo vilahtikin, mutta mielestäni se ansaitsee kyllä ihan oman lukunsa. Hieman villinä korttina mukaan lähtenyt […]