folks of october

Samuji - Folks of October

:) <3

– ”Meet October Folks inspired by our friends around the world: www.samuji.com
This one is for Inke and Jan.”

Kun tämä tuli vastaan Facebookia selaillessa, loksahti leuka lattiaan, suupielet kääntyivät leveään hymyyn ja ovat sen koommin osoittaneet vankasti yläviistoon. Lämmin kiitos Samujin väelle, tämä oli kyllä yllätyksistä parhain. Ihania olette!

Lisää hurjan kauniisti ja upeilla vaatteilla toteutettuja kuvia pääsee selailemaan merkin verkkosivuilla. Meillä on jo muutama aavistus, keitä kuvien tyypit ovatkaan.. Saapas nähdä, osuvatko veikkailut oikeaan – itsemme tästä kuvasta kyllä tunnistamme!

(kuva Samuji)

Kommentoi

  1. Hih, meillä oli Kirsikan kanssa niin hauskaa näitä suunnitellessa ja kuvatessa. Kiitos itsellenne Samuji-kaveruudesta ja kivaa viikkistä sinne!