yhdessä tai erikseen

A.P.C. x Carhartt A.P.C. x Carhartt A.P.C. x Carhartt

Yhteistyökuviot A.P.C.:n ja Carharttin välillä jatkuvat iloksemme tänäkin vuonna. Ensimmäiset kuvat tämänkertaisesta kimppamallistosta ovat jo levinneet nettiin ja niiden perusteella uskaltaisin väittää, että tämän vuoden kokeoelma on edellisvuotta vahvempi. Ja eikä ole muuten pöllömpi suoritus siihen nähden, että homma oli varsin hyvännäköistä tuolloinkin!

Mallisto ei ehkä varsinaisesti ole sitä huomiota huutavinta sorttia, mutta sen joukosta löytyy todella toimivia tulkintoja juuri sellaisista ikitoimivista perusvaatteista, joita moni varmasti on kaappiinsa etsiskellyt. Tässäpä niitä sitten olisi, ranskalaisen eleganssin ja amerikkalaisen workwearin aikaansaamina jälkeläisinä!

Yllä kolme suosikkiani, jotka toimivat yhtä hyvin kerralla päälle puettuna kuin erikseen käytettynäkin. Itse kärkyn erityisesti tuota harmaata collegepaitaa, mutta olisihan siellä muutama muukin houkutteleva vaatekappale tarjolla…

Mallisto taitaa tulla edellisvuoden tapaan myyntiin Helsingin Beamhilliin sekä Beamiin, vahvistamme tarkemman ajankohdan tuota pikaa!

(kuvat Freshness)

Kommentoi

  1. […] A.P.C.:n ja Carharttin mallistokuvien perusteella toimivaksi todettu kollaboraatiomallisto tulee myyntiin siis torstaina 17.10. kello 10:00. Suomessa mallistoa myyvät yksinoikeudella Beamhill (Yliopistonkatu 5) sekä Beam (Erottajankatu 15-17 ). […]