kirppishommia sunnuntaina

Kirppishommia Joliella 29.9.2013 kello 12 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!

Seuraa ilmoitusluontoinen asia: luonnonkosmetiikkataivas Jolie avaa muutamaksi tunniksi ovensa tulevana sunnuntaina 29.9. pienen kirppiksen merkeissä. Kaappiensa sisältöä kiertoon pistävät putiikin emäntä Katja, ystävänsä Heidi sekä allekirjoittanut.

Kunpa voisin läväyttää tähän kuvia jutuista, joita olen ajatellut laittaa kiertoon, mutta… En ole oikeastaan vielä ajatellut.

Sen sijaan ajattelin jälleen kerran luottaa vanhaan kunnon kirppiskikkaan: lykkää kaappiensiivousprojekti kirppisaamua edeltävään iltaan (mitä myöhempi, sitä parempi), nauti lasi tai kaksi viiniä, avaa kaapinovi ja revi ulos kaikki, mitä et muista käyttäneesi aikoihin tai minkä käyttämisen muistat olleen syystä tai toisesta epämiellyttävää.

Pikku hoppu ja paniikki siirtävät turhan tunteilun sivuun ja matkaansa pääsevät jatkamaan juuri ne vaatteet, joiden kuuluukin.

Sen verran osaan näin päiviä ennen h-hetkeä sanoa, että omalla rekilläni tulee roikkumaan Acnen edelleen huippukondiksessa oleva musta toppatakki, saman talon veistokselliset Belville-nilkkurit, muutamia vaatteita A.P.C.:ltä sekä.. Jaa-a! Jos jotain tiettyä haluaisi rekilläni nähdä, voin kyllä toimittaa koordinaatit jonne voi toimittaa viinipulloja päätöksentekoa helpottamaan. Vaatteeni ovat pääasiassa kokoa 36-38 / S-M, kengät kokoa 36.

Katja on ollut kaappiensa siivoilussa huomattavasti minua aktiivisempi, blogissaan näkyvät valitut palat kirppiskasoista saivat ainakin meikäläisen odottelemaan sunnuntaita kuumeisesti.

Maksuvälineenä käy käteinen ja Joliehan löytyy luonnollisesti (hihi, get it, get it?!) osoitteesta Uudenmaankatu 26.
Kirppistelemme muutaman tunnin kello 12 alkaen, joten suunnatkaahan sunnuntaikävelyillenne heti aamukaffen jälkeen!

Jolie-kirppis
Uudenmaankatu 26
klo 12.00 ->

Kommentoi