reflektors – check!

The Reflektors -pariskunta. Kuva: Stupidon Aleksi, kiitos!Harvemmin sitä mitään syöksyy tällaisena internetin aikakautena jonottamaan, mutta tänään oli hyvä syy tehdä poikkeus sääntöön. Arcade Firen uusi ja kuumeisesti odotettu albumi ilmestyy 29. lokakuuta, mutta tänään 9.9. iltayhdeksältä paikallista aikaa tulevasta sai jo esimakua.

Helsingin hienoin Stupido Shop avasi ovensa uudelleen iltayhdeksältä myydäkseen yhdeksäntoista Suomeen saapunutta levyä. Issues oli tapansa mukaan paikalla ajoissa ja ekana, Kaapo mukana puolustamassa jonopaikkaa. Success!

Ei vielä hajuakaan, mitä kotiin kannetulta The Reflectors -levyltä löytyy, mutta otetaanpas pian selvää. Takakanteen on listattu 14 biisiä, ei kai nyt vielä sentään…?

Eka sinkku Reflektor lävähti juuri Spotifyhyn, mutta tyylikkäimmin siihen tutustuu katsastamalla interaktiivisen videon osoitteessa justareflektor.com. Ihan iisiksi sitä ei ole tehty: optimaaliseen elämykseen tarvitset tietokoneen, jossa on webkamera, Chrome-selaimen sekä kameralla varustetun pädikän tai puhelimen. Nämä kun synkkaat keskenään, pääset ihastelemaan mm. omaa naamaasi Anton Corbijn -tekeleessä.

Ja se biisi? Törkeän hyvä. Tuottajana jumal-James Murphy, vierailijana David Bowie. Perus.

Korkealla olivat odotukset, silti ne ylittyivät. Arcade Fire vaan osaa. Missäs keikkoja?

Kommentoi

  1. Aijai, mitä narraajia tuo Arcade Firen porukka:

    The vinyl is a very limited 2-track 12″ with an instrumental of the A-side on the reverse and will only be available in stores at 9:00pm at your nearest participating store.

    The reverse of the sleeve is designed to look like it has an album tracklisting for the upcoming album due on October 29th, but it is in fact just snippets of lyrics from Reflektor.

    (lähde: http://www.facebook.com/davidbowie)

    Mut hei, onpahan vielä lisää mitä odottaa :)