kulmikasta

Urban Decay Brow Box "Honey Pot"Ei se auta kuin esitellä: kulmakarvapalettini, tässä on blogiyleisö – blogiyleisö, tässä kulmakarvapaletti.

Luottavaisin mielin tilasin tämän Urban Decayn kulmakarvapaletin internetin ihmemaasta etsiskeltyäni jo tovin tällaista nappimuotoon pakattua kulmakarvaväriä harvojen haituvieni suht luonnollisen näköiseen korostamiseen.

Nettikauppa tiesi mitä teki: esittelykuvaan oltiin ovelasti rajattu vain värinapit sekä kulmien paikoilleen liimaamiseen käytettävä vaha.

Allekirjoittanut puolestaan kyseenalaisti pakettia avatessaan, oliko tilatessaan tiennyt ollenkaan mitä oli tekemässä, laatikosta löytynyt Barbie-henkinen rasia kun ei varsinaisesti herättänyt luottamusta minimalistisia pakkauksia arvostavissa silmissä.

Sanotaan nyt suoraan, että pakkauksen pinsetit sekä suti on parasta heittää menemään mieluusti jo ennen ensimmäistä käyttökertaa, niillä ei tee sitten yhtikäs yhtään mitään. Vahakin on jäänyt vähälle käytölle, teen sillä helpommin hallaa kuin hyvää.

Pätevällä siveltimellä (minulla Make Up Storen) levitettynä kulmaväri pääsee kuitenkin oikeuksiinsa. Se pysyy kuin tauti ja sävytkin ovat tällaiselle keltaiseen taittavalle vaalealle iholle sekä luonnostaan maantien väriselle tukalle napakymppiosuma.

Tässäpä siis kerrassaan loistava kulmakarvaväritärppi kaikille lelun näköisiä meikkejä kaihtamattomille! Mutta mikäli joku on kuitenkin onnistunut löytämään hyviä kulmasävyjä vähemmän rumissa ja turhia elementtejä sisältävissä pakkauksissa, vinkkejä otetaan vastaan… Myönnetään, minun on vaikeaa olla uskollinen tälle mikroskooppista ala-asteajoilta tuttua robottipenaalia* muistuttavalle pakkaukselle. Pakkaus on itse asiassa uudistunut sitten tämän minun versioni.. Mutta no, ei oikeastaan parempaan suuntaan. Huoh.

Urban Decay Brow Box sävyssä ”Honey Pot”, 21,09 €, lookfantastic.com

(* Siis kai muistatte ne muoviset penaalit, joista sinkoili esiin lokeroita ja terottimia nappeja painamalla?!)

Kommentoi

 1. Hihhihhhhiiiii, tuosta tosiaankin tulee mieleen robottipenaali! Siis kaikessa nostalgisuudessaan kerrassaan ihastuttava :) Tämä versio on ehdottomasti parempi kuin tuo uudistunut :D

 2. Benefitillä on samantapainen ratkaisu kulmille, paketti onneksi on musta, yksinkertainen ja kulmikas. Kannattaa koittaa, ollut itsellä käytössä vuosia!

  http://www.lookfantastic.com/benefit-brow-zings-light-4.35g/10552591.html

 3. Jos halpuus ei hirvitä niin Oriflamea kyttäämään!

  http://fi.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21241

 4. Katja, tää on kyllä jo pakkauksena ehkä niin hirveä että siitä alkaa tulla jo tavallaan hieno :D Toista en tosin voi enää hankkia, tuo uusihan on vaan ruma vailla robottitoimintoja!

  Mir, vielä kun tietäisi miksi mä en tilannut tuota vaan tämän… :) Mä vannon, myyntikuvat olivat harhaanjohtavat, mulle ei kerrottu että pakkaus on tollanen transformer!

  Ansa, kiitos vinkistä! Halpaa vastaan ei ole yhtään mitään, mieluiten mä halvan napakympin ottaisin!

 5. Tämä! http://www.sensai-cosmetics.com/detail/index.php?lang=en&id=sc011 Sensain ”kynässä”, mun mielestä kyllä enemmänkin vahaliidussa, väri piirretään toisella päällä ja häivytetään toisessa päässä olevalla pyöröharjalla. En tiedä miten soveltuu harvakulmaisille, omia kasvonkehyksiä kun voisi luonnehtia pikemminkin kulmaturkeiksi. Mutta olen tykännyt, ja värivaihtoehtojakin on onneksi vain kaksi.

 6. Heta, mä en kynillä jotenkin onnistu saamaan yhtä hyvää jälkeä aikaiseksi kuin tällaisilla sivellinväreillä – vaikka miten yritän vedellä ohuita viivoja sinne tänne, on lopputulos mun loihtimana kuitenkin jotenkin piirretyn näköinen. Veikkaan kyllä, että vika on ensisijaisesti piirtäjässä ;)

  S, suoraan sanottuna tossa on kyllä aika kamala paketti :D, mut ei tosiaan oo hinnalla pilattu – oon ymmärtänyt, että noi VLD:t ovat kevyesti sanottuna enemmän ku hintansa väärtejä!