vyötä solmuun

Whyred Saratoga Trench CoatEihän siihen vaadittu kuin yksi sateinen ja syksystä muistuttava ilta. Täällä fiilistellään nimittäin syysvaatteita ja -takkeja välittömästi ja täyttä häkää!

Just nyt tuntuu siltä, että tämän syksyn kulkisin mieluiten trenssissä. Muutama vuosi onkin ollut minulle trenssitöntä aikaa, käytin nimittäin aikanaan Zaran mustan version niin rähjäiseen kuntoon, että siitä alkoi jo värikin hitua pois. Useamman syksyn ja kevään tämä suoritus kuitenkin aikaa vei, joten satkun takki osoittautui vähintäänkin hintansa arvoiseksi hankinnaksi.

Tauon jälkeen tekisi mieli taas palata vöitä kiristelevään trenssijengiin, takkinani vaikkapa tällainen Whyredin vihertävänruskea tulkinta klassikosta. Verkkokaupan zoomailtava kuva tosin paljasti kainaloissa lymyävät vetoketjut – whaat?! Avataanko niistä tuuletusaukot vai saako tästä tehtyä liivin? Hmm.. En ole ihan varma kummankaan vaihtoehdon tarpeellisuudesta, kaupunkitakilta en odota teknisyyttä ja muunneltavuudenkin hoidan mielummin asustamalla kuin osia irrottelemalla.

Mutta sovittaa voisin, tätäkin.. Kyllä kuulkaa trenssin etsiskelyksi taitaa mennä meikäläisen alkusyksy.

Whyred Saratoga Trench Coat, 370 €, whyred.se

Kommentoi

  1. Zaran trenssi on minullakin, ollut aika hyvä 40€:n hintaiseksi takiksi. Etsiskelen koko ajan sivusilmällä uutta, kestävämpää versiota. Minun kriteerini olisivat musta väri, aika lyhyt pituus, mattapintainen kangas ja pieni vedenhylkivyys. No, Burberry tietysti houkuttelisi muuten, paitsi hinnan osalta. Katsotaan, jos joku kompromissi tulisi vastaan. Syysvaatteet hyppäsivät minullakin heti mieleen, kun vähän alkoi sataa…

  2. Hyvän näköinen trenssi! Vetoketjut kainalossa on hyvä juttu – pikkuisen kun avaa, niin tuulettuu koko kroppa. On sillä kiireessä juostessa merkitystä. Saa kai tuon keepinkin halutetssaan pois?

  3. Mullakin on Zaran trenssi! Sellanen paksu kamelinnahka jolla voi pikkusikarin kanssa fiilistellä olevansa Clint Eastwood. Makso satasen ja varmaan neljä vuotta vanha ja edelleen mahtavassa ryhdissä.