adistar boost -arvonnan tulokset!

Tasan eivät mene onnen lahjat...Vuoroin ylämäkeä, vuoroin alamäkeä – sitähän tämä juoksentelu on. Sunnuntai-iltaan mahtui aika monenlaista tunnetilaa, kun Jan kipitti nopeimman viisitoistakilometrisensä Inken käännyttyä viiden minuutin jälkeen kotiin parantelemaan sääreen mystisesti ilmaantunutta jomotusta. Venyttely – sen kanssa ei sittenkään kannata hutiloida…

Ja tällä juoksuaiheisella aasinsillalla pääsemmekin sujuvasti venymään adidaksen Adistar Boost -lenkkariarvonnan voittajien julkistukseen!

adidas Adistar Boost

Juoksuintoa, ennätyksiä ja onnistumisen tunteita uusien lenkkareiden seurassa saavat kokea Henri (25.7.2013, 13:34sekä Heta (25.7.2013, 14:54), joille kummallekin lähti juuri iloviesti sähköpostiin.

Suurkiitokset kaikille osallistuneille tavoitteidenne jakamisesta. Täällä on innolla lueskeltu teidän juoksupäämääriänne ja -mietteitänne. Jännää kyllä, oikeastaan jokaisesta kommentista löytyi jotain, johon samaistua – niitä ylämäkiä ja alamäkiä löytyi näistäkin, kuten asiaan kuuluu…

Juoksuiloa loppukesään ja pitkälle syksyyn niin lenkkarivoittajille kuin kaikille osallistuneillekin!

Kommentoi