boostia lenkkipolulle

Terveisiä lenkkipolkujen varrelta! Tämän vuoden kesäloma on takuulla ollut tervehenkisempi kuin yksikään aiempi. Lenkkejä on Italian reissun aiheuttamaa pikku notkahdusta lukuunottamatta ollut kolmesta neljään joka viikko, kilometrejä ja liikuttuja tunteja on tähän talouteen kertynyt kesän aikana meidän mittakaavassamme melko huimia määriä.

Kyllä se on kuulkaa kumma homma, millaisen tsempin adidas Heimo -joukkopaine on aikaansaanut! Juoksuohjelma tietysti kannustaa irtautumaan kotisohvalta – varsinkin, kun puheet joutuu lunastamaan kimppatreeneissä sekä alkusyksyn kympillä ja puolimaratonilla..

Tähän mennessä matkaa on taitettu tutuilla ja hyväksi todetuilla adidas Energy Boosteilla. Molemmat ovat olleet kyllä aidosti tyytyväisiä tossuihinsa. Kummankin parit ovat vielä oikeastaan uudenveroiset, vaikka satoja kilometrejä ovat saaneetkin asfalttia takoa.

adidas Adistar BoostSittemmin tuo helmikuussa lanseerattu adidaksen superkimmoisa BOOST™-pohjamateriaali on saapunut myös muihin merkin lenkkarimalleihin.

Inke aloitti viikko sitten testailemaan hieman tuetumpaa Adistar Boost -mallia, jonka Heimo-coachimme Joonas on kuvaillut olevan varsin passeli valinta muutaman kerran viikossa enimmäkseen peruskestävyyslenkkejä vetäville juoksijoille. Samaa kenkää päätyi myös aika moneen muuhun Heimo-jalkaan.
adidas Adistar BoostEnsivaikutelma on tästäkin kengästä hyvin positiivinen. Välillä on kiva kiskaista jalkaan hieman napakampaa kenkää – edes henkiseksi tueksi, kun lenkkien viikoittainen määrä tuntuu edelleen toisinaan kovin hurjalta! Vaikeaa on sanoa, kummat kengät jäisivät, jos toisista pitäisi luopua. Molempien kohdalla luopuminen kieltämättä kirpaisisi, mutta jäisipä käyttöön sitten kumpi pari tahansa, pärjäisi takuuvarmasti vallan mainiosti.

adidas Adistar BoostLenkkari- ja lenkkeilyasiat ovat siis varsin mallillaan tällä suunnalla. Melkoiset ovat paineet juoksuttaa molempia loistokenkiä usein ja säännöllisesti, ettei kenkäkaapissa vain synny aihetta mustasukkaisuuteen.

Mutta mutta, onkos siellä ruutujen toisella puolella kulahtaneita lenkkareita, tukea kaipaavia juoksujalkoja tai vaikkapa uusista kengistä lisäintoa saavia juoksijoita? Toivottavasti, sillä nyt pistetään jakoon kaksi paria bräniköitä adidas Adistar Boost -juoksukenkiä (ovh 170 € / pari)!

Kisaan voivat osallistua sekä miehet että naiset, voittaja saa valita oman kokonsa sekä mieluisan värin. Syysmallistosta kenkä löytyy naisille kuvan aniliinipinkkinä sekä lilana, miesten kenkien värit ovat puolestaan sininen ja musta.

Ei kilpailua ilman kilpailukysymystä, tässäpä siis tulee tämänkertainen:

Mikä on tämänhetkinen juoksutavoitteesi?

Onko mielessäsi uuden kilometrivirstanpylvään ohittaminen tai ajan alittaminen? Treenaatko juoksutapahtumaan? Kesäkuntoon 2014? Vai onko tavoitteena saada tsempattua itsensä takaisin lenkkipoluille – tai vaikkapa lähteä juoksemaan ensimmäistä kertaa?

Vääriä vastauksia ei ole, mutta vastaus kysymykseen tulisi kuitenkin tämän postauksen kommenttikenttään jätetystä viestistä löytyä. Jätäthän kommentoidessasi sille varattuun kenttään myöskin toimivan sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoitamme onnettaren suosiessa. Osoitteet eivät näy muille eikä niitä myöskään käytetä muihin tarkoituksiin saatika luovuteta edelleen.

Kilpailu on käynnissä torstaista 18.7.2013 klo 8:00 alkaen ja päättyy torstaina 25.7.2013 kello 23.59.

Onnea matkaan ja tsemppiä tavoitteesi saavuttamiseen, mikä ikinä se sitten onkaan!

***

Kilpailu järjestetään yhteistyössä adidaksen kanssa, joka tarjoaa ja toimittaa palkintokengät kisan voittajille. Postauksessa mainitut ja näkyvät bloggaajan juoksukengät (ja sukat!) on saatu käyttöön merkiltä korvauksetta, mutta velvoitteitta. Kirjoituksessa mainitut mielipiteet kengistä ovat bloggaajien jalkojen itse juoksun myötä muodostamia sekä ehdottoman vilpittömiä. Emme hyödy kirjoituksesta emmekä kirjoituksen sisältämistä linkeistä tai niiden kautta mahdollisesti tapahtuvista myynneistä (emmekä muistakaan myynneistä) rahallisesti. Teknistä lisätietoa kengistä linkeistä kyllä saa, jos sitä kaipaa. Liikunnan iloa, toverit.

Kommentoi

 1. Tällä hetkellä treenimotivaattorina on jokamiesluokan minitriathlon, mutta ensikesänä ajatuksissa siintää puolimaraton. Täydellinen juoksukenkä vaan edelleen on arvoitus.

 2. No, jos tavoitteen asettaa tarpeeksi matalalle, niin ehkä sen voi saavuttaa. Eli sanotaan, että haluaisin pystyä etenemään kävelyvauhtia nopeammalla tahdilla yli vartin verran. Alkukesästä sairastettu flunssa pahensi rasitusastmani sellaiseksi, ettei lenkille lähtö ole houkutellut. Kaukaisissa unelmissani kuitenkin liidän lenkkipolkuja pitkin keveästi kuin perhonen ja astmakin on historiaa. ;)

 3. Oon vasta aloitteleva lenkkeilijä/juoksija, joten tavoite on juosta samaa 5-10 kilometrin lenkkiä muutaman kuukauden ja joka lenkillä parantaa hieman omaa aikaani! Kuntosaliharjoittelun aloitan myös samanaikaisesti ja tavoitteena onkin yhdessä tyttöystävän kanssa, että ensi kesänä olemme paljon nykyistä paremmassa kunnossa! :)

  Adistarit kävin itse ostamassa jo Intersportista, sopivat jalkaan kuin nakutettu! Osallistunkin kilpailuun, jotta olis mahdollisuus yllättää tyttöystäväni pinkeillä samanlaisilla :-)

 4. Tavoitteena on näin alkuun juosta kymmenen kilometriä.

 5. Nilkasta venähtivät nivelsiteet melkoisen pahasti kesän alussa, joten tämänhetkinen juoksutavoite on hyvinkin maltillinen: palata lenkkipolulle!

  Pikkuhiljaa koipi alkaa olla parempi, muutama kevyt yritys jo takana, hiljaa hyvä tulee! Haaveet elokuun puolimaratonista on kyllä haudattu ja aika syvälle. Mutta jos onni suosisi vaikka tässä kisassa..? *sormet ristissä, peukut pystyssä*

 6. Tavotteena on juosta neljännes eli kymppi Hangon Itämerimaratonissa.

 7. Erinäisten vaivojen takia jouduin lopettamaan keväällä juoksun, mutta nyt olisi taas edessä paluu lenkkipoluille.
  Tavoitteena olisi siis näin aluksi ihan vaan pystyä taas juoksemaan. Ja jos sen puolikkaan vielä joskus sais mentyä, olisin tyytyväinen.
  HCR jäi keväällä väliin juurikin sairastelujen vuoksi :(

 8. Seuraavana tavoitteena olisi saa kymppi kulkemaan tuntiin.

 9. Penikkatauti iskee aina parin pidemmän lenkin jälkeen. Vihdoin iskenyt tajuntaan, että tarvitsen juoksuun sopivammat kengät. Voisiko se auttaa vauhdin hurmaan, eikä kävellä jolkottamiseen.

 10. Tavoitteenani on löytää juoksemisen ihanuus pitkästä aikaa ja palata lenkkipoluille!

 11. Tällä hetkellä tavoitteeni on päästä takaisin juoksukuntoon. Olen ollut nyt viikon aika pahassa flunssassa ja haluaisin todellakin jo juoksennella, varsinkin kun näyttää että sää on taas noin kaunis.

 12. Aloitin juoksuharjoittelun tammikuussa ilmottauduttuani joulun jälkeen Helsinki city runille. Treenattuani koko talven ja kevään taittui ensimmäinen puolimaraton alle 1h 40min. Kevään ja kesän juoksemisen jälkeen ovat vanhat Adidakseni suhteellisen heikossa hapessa, joten uudelle parille olisi tarvetta!

 13. Tämänhetkinen tavoitteeni on saada jalka nousemaan. Simple? Not.

 14. Tämän hetkinen tavoite on saada oma pää ymmärtämään että juoksemisessa on jotain järkeä tahi iloa, ja sitä kautta päästä ekaa kertaa elämässä lenkille.

 15. Jo pidempään kestäneiden selkävaivojen vuoksi tavoitteeni olisi yksinkertaisesti pystyä kävelemään. Juoksemaan en em. syistä pysty koskaan, mutta uskoisin, että nämä lenkkarit sopisivat myös reippaaseen ja vähemmän reippaaseen kävelyyn :)

 16. Tavoitteenani on juosta elämäni ensimmäinen puolimaraton lokakuussa Vantaalla!

 17. Juoksutavoite on säilyttää mielenterveys! Olen vasta-alkaja ja löytänyt lajin vasta tänä keväänä. Kolme pientä termiittiä pitää äidin ruuveja sen verran tiukalla päivisin, että paatuneesta sohvaperunastakin alkaa kuoriutua lenkkeilijä vain päästäkseen pois kotoa. Lisäksi koipeni eivät oikein tunnu tykkäävän kilpailevan merkin tossuista, olisi kiva päästä testaamaan paljon hypetettyjä buusteja.

 18. Elin juuri pari viikkoa vähemmän tervehenkisesti croissanteilla, pizzalla ja viinillä, joten lomaturvotus on mukavasti kohdillaan. Loman loputtua myös turvotuksesta olisi kiva päästä eroon, joten otan osaa kisaan ja toivon uusien lenkkareiden osuvan kohdalle ja tuovan rullaavan juoksuenergian mukanaan. Hyvästi turvotus, tervetuloa uudet Addut!

 19. Yleensä joka keväiset juoksulenkkini jäävät viidestä seitsemään kertaan, mutta nyt asiat ovat toisin. Aloitin poikkeuksellisesti lenkkeilyn jo tammikuun pakkasilla ja lenkki-intoa on riittänyt aina tänne heinäkuun lopulle asti. Nyt olen kuitenkin puolivälissä raskaana ja epäilen, että kohta puolin joudun vähintäänkin vaihtamaan juoksun kävelyyn (mikä ei kyllä ole huono juttu sekään).

  Mutta nyt siis juoksutavoitteeni on lenkkeilyinnostuksen jatkuminen myös raskauden jälkeen. Siinä on tällä hetkellä tavoitetta kerrakseen :)

 20. Tämän hetkinen juoksutavoite on päästä juoksemaan.
  Päästä purkamaan ajatukset juoksupolulle, saada takaisin kiinni lenkkirytmistä – koska se vaikuttaa niin paljon omaan hyvinvointiin ja unenlaatuun. Katkaista keväästä asti jatkunut stressikierre, jonka takia ollaan korvatulehduskierteessä. Ironista, että huonot uutiset aiheuttaa stressiä ja nyt on vaan pakko levätä ja lukea kaikenlaisia urheilupostauksia – että sinne lenkille pääsisi purkamaan sitä stressiä. Mutta kyllä tää tästä, ehdottomasti, pikkuhiljaa. Kymppijuoksu peruuntui kesäkuulta, joten toinen tavoite olisi vielä syksyllä päästä juoksemaan sellainen – onneksi noita tapahtumia riittää. Eikä olisi uudet lenkkarit pahitteeksi – jos vaikka merkkiuskollisuus vaihtuisi, sen verran kyseisiä popoja on hehkutettu. :)

 21. Tavoitteena on aloittaa juoksuharrastus. Harrastuksen aloittamista hidastaa se, että en omista juoksukenkiä, eikä minulla, vihoviimeisiä opintotukikuukausiani tällä hetkellä kuluttavalla, ole varaa sellaisia ostaa. Jos voitan, lupaan pyhästi aloittaa juoksemisen sillä sekunnilla, kun kengät jalkaani saan.

 22. Tavoitteena olisi saada juoksurytmistä taas kiinni. Ehkä tehdä itselleen suunnitelma, jonka mukaan voisi lenkkejä tehdä, ettei menisi vaan juoksenteluksi. Juokseminen on niin hurjan kivaa, kun vain aina pääsee alun ylitse!

 23. Tavoitteena on aloittaa liikunnallisempi elämä uudelleen ja varsinkin juoksuharrastuksen aloittaminen on ollut haaveissani jo vuosia. Alkuvuosi on tainnut olla tähänastisen elämäni surkein terveyden kannalta ja kesälomani aikana päätin, että mikäli se minusta riippuu, tulee loppuvuosi olemaan loistava niin terveyden kuin liikunnankin osalta! Kotoa löytyy kaksi pihalle pakottajaa ja toivon mukaan toisesta kehkeytyy vielä motivaattori sekä juoksukaveri polkuja kuluttumaan :)

 24. Tavoite on itse asiassa kaksiosainen: ensimmäinen osa on alkaa taas juosta säännöllisesti ja toinen, vielä tärkeämpi osa tavoitetta on alkaa taas tykätä juoksemisesta. Tavoitteen saavuttaminen edellyttää hikeä ja varmaan kyyneleitäkin, toivottavasti ei sentään verta tarvitse vuodattaa… :)

 25. Olisihan se hienoa, jos sen kympin jaksais juosta :)

 26. Tavoitteena on pitkän juoksutauon jälkeen päästä maaliin Midnight runissa muun työporukan kanssa. Onneksi muutaman juoksulenkin jälkeen homma alkaa pikkuhiljaa sujumaan hieman paremmin, vaikka vieläkin tuntuu täysin pakkopullalta tuo lenkkipolulle lähtö.

 27. Poikani täytti eilen vuoden ja lenkkeily on tähän saakka ollut ainoa mahdollinen urheilutapani ajanpuutteen takia. Vanhat tossut alkaakin olla aika hyvin kuluneet ja olen tyytyväinen saldoon. En juokse tavoitteellisesti vaan annan vaan mennä fiiliksen mukaan ja saadakseni hieman omaa aikaa vauva arjen lomassa.

 28. Tavoitteena olisi juoksulenkkien avulla rakentaa parempaa peruskuntoa arjessa jaksamista varten. Motivaation löytäminen välillä takkuilee, joten tarkemmaksi tavoitteeksi olen asettanut (näin ”pienoisen” juoksutauon jälkeen) 10km lenkin tuntiin juosten. Uudet lenkkitossut ovat olleet ostoslistalla jonkun aikaa, ja kyllähän olisi kiva päästä kokeilemaan että miten uudet Addut askelta siivittäisivät.

 29. […] tällä juoksuaiheisella aasinsillalla pääsemmekin sujuvasti venymään adidaksen Adistar Boost -lenkkariarvonnan voittajien […]