ripaus väriä

Splendours Summer Bronzing Compact & Splendours Shimmer Body Oil

Splendours Summer Bronzing Compact Huh heinäkuuta!

Lomamoodi saavutettiin tänä vuonna ennätysajassa. Jo virallisen loman alkua edeltänyt viikonloppu oli omiaan nollaamaan meidän mielet kevään puuhista – maanantaina mietiskelimme jo, mikä päivä mahtaakaan olla.

Hellekelit ovat jättäneet jälkensä meikäläiseenkin, muutoinkin kuin pehmentämällä pääni. Kesäkuun alkupuolella aurinkopuuteri jätti vitivalkeaan ihoon vain likaisen läikän, nyt tulos on vihdoin toivotunlainen. Joko en enää välitä, tai sitten minuun on päässyt tarttumaan pieni päivetys.

Näin se vain näemmä villiintyy tällainen anti-auringonpalvojakin kaipaamaan väriä hipiään… Muutoinkin on tällä kesäpukeutumisen kanssa kipuilleella ollut ihan kummallinen meininki. Sukkahousuja en ole tainnut toukokuun jälkeen käyttää kuin parina sadepäivänä.

Pian käy suunta Italiaan ja siellä kuulkaas korkataan pullo ja pistetään se kiertämään. Siis pullo tuota kuvassa näkyvää kultaöljyä, mitä te nyt oikein kuvittelitte… (Okei. Varattuna taitaa olla ainakin kolme viinitilavisiittiä. Toivon mukaan joku korkkaisi jonkun muunkin pullon.)

Testasin tuota kimmeltävää lientä jo kertaalleen, mutta tulos ei ollut aivan toivotunlainen. Kauniin, hehkeän sävyn ja kultahippujen lisäksi sääriini tarrautui terrieri. Öljyn huumaava tuoksu sekoitti pienen koiran pään totaalisesti ja hohde-efekti muuttui hivenen häiritseväksi, kun kannoillani kipittänyt pikkukoira yritti lipittää kimaltelevaa öljyä pois sen minkä kerkesi. Kaapon lomaillessa koto-Suomessa toivoisin matkaseurueemme naisväeltä apua pullon tyhjennyksessä. Aikaa viikko – kohta hohtaa!

Palaillaan, helteisiä terveisiä heinäkuun varrelta tipahtelee säännöllisen epäsäännöllisesti. Pysykäähän kuulolla, luvassa lähiaikoina reissukuulumisten lisäksi mm. juoksemiseen liittyvä arvonta.

Clarinsin kesätuotteet testattavakseni lahjoitti merkin maahantuoja, kiitokset!

Kommentoi

  1. Itse en ole koskaan osannut käyttää mitään aurinkopuutereita, pitäisi kokeilla… Mutta kun tiedän Inken tykkäävät Libertyn kankaista, ajattelin vinkata löydöstäni jos on kumppareille tarvetta: http://www.brandos.fi/aigle/malouine-ag25160w-lib-blanc/a49335 . Kolmekutoset on liian pienet mulle, nyyh! Muuten olisin tilannut itse ;-). En ollut edes kuullut tästä yhteistyöstä, blääh.