heimomeininkiä

Pyykkikone jyllää ja kuivausteline pullistelee trikoota ja tuulitakkeja. Inken jalat eivät meinaa päästä portaita ylös, Jan viettää iltansa vertaillen sykemittareiden ominaisuuksia. Jep, juoksukärpänen on puraissut!

Tänä kesänä laitetaan lenkkarit koetukselle, molemmilla on nimittäin työn alla tiukka juoksuohjelma. Eikä riitä, että kannustaisimme toinen toisiamme: tuloksia ovat kanssamme tekemässä niin valmentaja, tiimikapteenit kuin isot joukot kanssaheimolaisiakin.

Molemmat nimittäin saivat kunnian liittyä adidas Heimoon! Luvassa on juoksuntäyteisiä kuukausia adidaksen järjestämien kimppatreenien sekä heimoille laadittujen juoksuohjelmien oma-aloitteisen seuraamisen parissa.

Inke viilaa kympistään minuutteja pois Hannan vetämässä Heimo10:ssä, Jan taas valmistautuu ensimmäiseen puolimaratoniinsa Tommy Lindgrenin luotsaamassa Heimo21:ssä. Kummassakin heimossa kipittää viitisentoista hirmu mukavan ja motivoituneen oloista juoksijaa, joiden ryhdit ja tahdit laittaa kuntoon juoksuvalmentaja Joonas Laurila.

Maanantain aloitustreeneissä kirmasimme molemmat heimot yhdessä juoksutekniikkaa hioen, keskiviikkona puolestaan läksimme kaksin jolkottelemaan, kun juoksuohjelmiimme merkityt lenkit olivat jokseenkin yhdistettävissä. Huomenna leikitellään vauhdilla, sunnuntaina puolestaan juostaan pitkään mutta hitaasti.

Jep, neljä juoksukertaa viikossa.. Vau.

Ja kyllä, viikosta toiseen. Läpi kesän.

Tavoitteitakin toki on, kun näin kunnianhimoiseen hankkeeseen on ryhdytty: Heimo10 kirmaa elokuun lopussa Helsinki Midnight Runin, Heimo21 puolestaan odottelee kuumeisesti syyskuun loppupuolella juostavaa Espoon Rantapuolikasta.

Treenikiritystä kaipaaville tiedoksi, että työn alla olevat juoksuohjelmamme niin kympille kuin puolimaratonillekin löytyvät osoitteesta www.adidasheimo.com. Tarjolla on myös soittolistoja, vinkkejä sekä kuvia ja kuulumisia matkan varrelta. Ilmaista on!

Raportteja lenkkipolun varrelta tiedossa kesän mittaan, punakoita naamoja ja hikisiä tukkia löytyy myös Instagramin puolelta (@inkermaar / @janissues / #adidasheimo / #adidasheimo10 / #adidasheimo21).  

Virtuaali-Heimoon ehtii vielä hienosti mukaan – ottaakos joku haasteen vastaan?

(Kaikkien Heimolaisten juoksuasut, valokuvat sekä piiskaavan valmentajan tarjonnut adidas.)

Kommentoi