onnea yksivuotiaalle!

Onnea yksivuotiaalle!Niin on Uudenmaankadun luonnonkosmetiikkakeidas ennättänyt jo yhden vuoden ikään! Lämpimät onnittelut niin synttärisankarille kuin puuhanaisille kaiken takana, Jolien hengettärille Katjalle ja Jutalle. Uskon, että niin te kuin kauppaamanne loistotuotteetkin ovat kuluneen vuoden aikana saaneet aikaan monta monituista hymyä ja riemunkiljahdusta!

Eipä siis muuta kuin kohti seuraavaa vuotta, ryminällä. Ensimmäinen vuosi ei varmasti ollut aloittavalle puodille, verkkomedialle ja nettikaupalle helpoin, mutta eiköhän kovalla duunilla aikaansaamallenne, vakaalle pohjalle ole hyvä rakentaa jatkoa!

Yksivuotias juhlasankari päätti merkkipäivän kunniaksi jakaa tänään 7.6. verkkokaupassaan 10% alennuksen kaikista tilauksista. Alennuksen saa napsuttelemalla sanan ykkönen alekoodille varattuun kenttään.

Ja mitäpä sitten kannattaisi ostoskoriin klikkailla? Ohessa vinkkieni top viitonen, puhtaasti tämänhetkiseen fiilikseen pohjautuen:

1) Zuiin poskipuna sävyssä ”Peach” oli kesäsuosikkini jo viime vuonna. Vaikuttaisi jatkavan suosiossani paistattelua myös tänä kesänä! Pigmenttiä punasta löytyy vaikka muille jakaa, mutta eipä syytä huoleen – tämä levittyy kuitenkin oikein mukavasti. Sävyn uskoisin imartelevan montaa ympärivuotisesti, mutta yhä useampaa kun kasvoille hiipii pieni päivetys.

2) L’atélier des Délices -toffeesuihkugeeli. Siis TOFFEESUIHKUGEELI! Syötävästä sukulaisestaan poiketen täydellisessä pumppupullossa majaileva geeli ei tahmaa, vaikka tuoksu onkin todella autenttinen. Sokerihiiren valinta!

3) Zuiin luomiväri sävyssä ”Chestnut”. Okei, meikä ei liiemmin luomivärejä käytä. Paitsi tätä! Sivelen purnukasta luomilleni ohuenohuen kerroksen pehmeällä, karvaisella sudilla. Lopputulos on oikeastaan oman ihoni värinen, mutta tasainen, kuulas ja valoisa. Sellainen pikkuisen paranneltu…

4) Patyka Absolis -öljyseerumi kasvoille ja vartalolle. Ostin vaihteeksi purkillisen tätä seerumia, kun saman merkin taikatipat olivat päässeet loppumaan niin omasta kuin Jolienkin hyllystä. Yöseerumi teki ihmeitä talvella, silloin kun kuiva ja koppurainen nahkani odotti ihmettä tapahtuvaksi. Tämä suurempaan pulloon pakattu, hieman huokeampi öljy puolestaan on palvellut ihoni tarpeita aivan mainiosti tällaisilla lempeämmillä keleillä. Laitan yöksi muutaman pisaran enkä juuri muilla rasvoilla lutraa.

5) Kure Bazaarin kynsilakka sävyssä ”Stiletto”. Olen melko innokas lakkailemaan kynsiäni ja kokeilemaan uusia sävyjä, hullujakin sellaisia. Eniten kotonani olen kuitenkin oikein tummanviininpunaisessa lakassa, se kun tuntuu istuvan oikeastaan asuun kuin asuun. Tämä dramaattisiani lakkojani puhtaamman ja kirkkaammanpunainen, mutta kuitenkin melko syvä sävy on täydellinen kesävaihtoehto lempilakoilleni.

Siispä onnittelut yksivuotiaalle  – ja hyviä shoppailuja meille synttärisankaria juhliville!

(Selonteko: pari yllämainituista tuotteista olen saanut Jolielta testiin, loput olen ostanut puodista itse. Suositukseni ovat vilpittömiä ja omaehtoisia enkä saa rahaa jakamistani vinkeistä, klikeistänne enkä niiden kautta tehdyistä kaupoistakaan. Support your local luonnonkosmetiikka-dealer!)

Kommentoi