Kommentoi

 1. Upea kaunotar! Ja nuttura!

 2. Oi, samanlainen helletyyli täälläkin :) Musta.

 3. Ihan sitä mistä itsekin tykkään!
  Tuo Repetto -malli on muuten himputin hyvä. Mulla ei niiden balleriinat pysy koivissa, ei sitten millään, mutta nauhalliset ja nämä mokkasiinit hyvinkin.
  Oletko tehnyt pohjille jotain vai au naturel?

 4. Hei, kiva asu! nää kengät näytti jotenkin teidän tyylisiltä :-D http://gramstore.com

 5. Kiitos Katja! <3 En tajua tota nutturaa - jotenkin se vaan asettui. Eipä asettunut enää tänä aamuna, kun yritin uudemman kerran. Tuuripeliä :)

  Pipsa, mitä mitä, mähän olen lähes värikkäänä liikenteessä – laukku ja paita ovat hyyyyvinhyvinhyvin tummansiniset :D

  katiaviron, voi kyllä! Haluaisin vain hamstrata kaappini täyteen väljiä silkkivaatteita, näillä kun saa jotenkin rakenneltua kesäasuja, joissa tällainen kirjavia hellemekkoja ja sortseja karttava tyyppikin viihtyy.

  Nämä kengät ovat kyllä ehdottomasti mun kesälempparit. Malli on ihan täydellinen! Nämä Repetot hankin jo loppukesästä 2010, viime kesään asti käytin niitä ihan ilman mitään pohjituksia. Sitten mietiskelin viime vuonna kesän loppupuolella, että miten on varpaat mustina vaikka on ollut kengät jalassa koko päivän… Hieman oli alkanut pohja siis vuotaa :D

  Laitatin näihin sitten muiden suutaritarpeiden ohella kumipohjat keväällä, mutta olisi ehkä kannattanut jättää jo väliin – kun katsoin kenkiä valmiina, huomasin että pohjat ovat nyt kyllä uudenveroiset, mutta itse kengät alkavat kyllä olla jo kovin karussa kondiksessa. Lakeri on jo murtunut muutamasta kohtaa jne.. Mutta ehkä näillä vielä tämän kesän kulkee!

  Tuulis, kiitos :) Ja kiitti Gram-muistutuksesta! Janilla on ollut muutama pari noita, ovat vain tainneet jo siirtyä ajasta ikuisuuteen. Pitääpä katsastaa, millaisia kenkiä he nykyään duunaavat!

 6. […] Tovi sitten saaneeni uudet rillit ja vahvistin väitettäni kuvalla, jossa en katso kameraan. […]