terkut naisten kympiltä

Naisten Kympille minut kutsui Adidas, suurkiitokset!

Naisten Kymppi – check!

Niin vain rymysi meikäläinen maaliin ajassa 1:05:05. Tai no, ehkä ihan pikki-pikkiriikkisen nopeammin, mutta en saanut mittaria pysäytettyä heti maaliviivalla. Mutta oli se virallinen lopputulema sitten neljä tai viisi minuuttia yli tunnin, olen tuloksesta riemuissani. Kerrassaan RIEMUISSANI!

Faktaa.

Tiedetään, tiedetään – ei näillä numeroilla mitään palkintoja jaeta. Paitsi minä meikälle! Uskalsin toivoa selviytyväni haasteesta tunnissa ja vartissa, mutta niin vain nipistyi kymmenen minuuttia pois siitäkin varsin optimistisena pitämästäni tavoitteesta.

Muutama seikka eilen varmistui:
1) Juoksukipinä tuli takaisin, ryminällä.
2) Ihan varppina juoksen vielä tänä vuonna kympin alle tuntiin. Lupaus!
3) Meikän soittolista oli ihan timanttinen! Harmillisesti se oli hieman liian pitkä, joten loppupäähän kasatut parhaat tsemppibiisit jäivät kuulematta. Onneksi kuitenkin Ludacrisin klassikko ”Move, Bitch” pärähti käyntiin yhdeksän kilometrin kohdalla. Ensimmäistä kertaa ikinä tässä kappaleessa tuntui olevan sanomaa.

Suurensuuret kiitokset vielä Adidakselle, joka kutsui minut mukaan tiimiinsä Naisten Kymppiä juoksemaan. Olisi voinut jäädä lähtemättä, ellei olisi kutsu käynyt.. Ja aijai, millaisen juoksuinnostuksen eilinen rykäys aloittikaan! Kiitokset siis myös patistelusta ja huolenpidosta, palaan lenkkipoluille.

Juoksiko kukaan muu? Miten meni?

Kommentoi

  1. Heippa, kysyn nyt tässä välissä vaikkei liitykään tähän yhteyteen :) Mutta kun olet tuommoinen kokenut Nykin kävijä, niin toimiiko siellä suoristusraudat ja hiustenkuivaajat ihan vain adapterilla vai tarviiko ylimääräisiä muuntajia vai pitäiskö ne vaan jättää kotiin? Oon lukenut niin monenlaista ohjetta netistä, että pää meni jo sekaisin.

  2. jens, ihan on adapteri riittänyt esim. GHD:n/Cloud Ninen suoristusraudan ja vaikkapa Braunin sähköhammasharjan laturiin! Samoin iPhonen laturit, Nokian laturit jne. Nappaa vain siis jenkkiadapteri tai kaksi messiin (litteät piikit) ja NAUTI maailman parhaasta kaupungista!

  3. Jee, kiitos! Enää 7 aamua. 4 työaamua. Ei sillä että laskisin… Ja otin talteen kaikki teidän ruokavinkit, kiitos siis niistäkin jo ennalta!