kirppistellään taas!

Fashion-Kirppis Maxillissa 19.5.2013Erään pääsiäispyhien illoista vietimme vaatehuonetta mylläten. Muuton yhteydessä kaappiin suht hätäisesti tungetut vaatteet tuli viimein järjesteltyä sieviin pinoihin ja loogisiksi kokonaisuuksiksi. Yön tunteina vaatekaapin siivoaminen todella kannattaa: mitä väsyneempi, sitä armottomampi!

Kaiken järjen mukaan tarjolla pitäisi olla hyvää tavaraa, edellisen kerran kaapit nimittäin käytiin läpi elokuista Fashion-kirppistä varten. Silloin armoa saaneet mutta sittemmin vähälle käytölle jääneet vaatteet saavat luvan lähteä, saattaapa joukossa olla muutama niin sanottu virheostoskin.

Siispä käteistä mukaan ja tulevana sunnuntaina 19.5. Ravintola Maxilliin Fashion-kirppikselle kello 12-15! Tuttu tapahtuma ei taida enää liiemmin esittelyjä kaivata: täältä löytyy sitä hyvää kamaa. Ja mikäli säät vain säilyvät suotuisina, levittäytyy kirppis ensimmäistä kertaa myös ravintolan edustalle. Pidetään peukkuja.

Inke ajatteli perkata eritoten mekkorekkiään rankalla kädellä, Jan myy herrain kauluspaitoja, pikkutakkeja sekä jalkineita. Herratkin mestoille, siis! Kertauksen vuoksi:

Fashion-kirppis
Ravintola Maxill
Korkeavuorenkatu 4
Su 19.5. klo 12-15
Pöytämaksut lahjoitetaan Sairaalaklovnit Ry:n toiminnan tukemiseen.

Kommentoi