i saw this coming

Yuketen English Moc w/ Ripple SoleOlen viiimeisen vuoden aikana onnistunut muodostamaan jonkinlaisen fiksaation sahalaitapohjaisiin kenkiin. Sen oikean sahaparin löysin kuitenkin vasta keskiviikkona Nitty Grittyn verkkokaupasta. Kyseessä ovat Yuketenin Moc Rangerit – käsin valmistetut, beiget, jumalaisen pehmeät mokkasiinit.

Edessä intiaanikesä! Ugh – olen puhunut.

Kommentoi

  1. I saw what you did there! En vaan pysty hyväksymään tuota ripple-pohjaa mutta muuten hienot. Sitten kun kuluvat niin luonnonkumiset läskit alle ja on taas niin mukavaa että on kun pienillä valkoisilla pilvillä kävelisi. Tuo väri on kyllä hyvin kesäinen, pidän.

  2. Miika, nyt ovat makumme sahautuneet kahtia (ha ha) – minulle tuo ripple-pohja oli just se juttu! Tässäpä mulle kyllä mieluisaa kesäkenkää. Samaa tuumasin tuosta pohjanvaihdosta – jos päällinen vain kestää freesinä, niin mikäpä jottei!