100 km

Adidas miCoach

Juhlapäivä! Sata kilometriä Adidaksen Energy Boost -kengillä tuli täyteen. Yhteinen tiemme on taittunut tähän mennessä todella mainiosti ja kengät palvelevat loistavasti niin lyhyillä kuin pidemmilläkin matkoilla. Kyllä – tämä kenkä ansaitsee kaikki ne lausutut ja kirjoitetut kehut ja ylisanat, mahdollisesti enemmänkin.

Energy Boost on ensimmäinen juoksukenkä, joka saa minut unohtamaan valikoimista poistuneet ikilempparini – Karhun klassikkokenkä M1, siis. Tämä siis olkoon minulta se paras mahdollinen arvosana, jonka voin antaa: M1:set olivat ne kengät, joiden korvaajaa ei tuntunut löytyvän millään.

Eka satku täynnä, nyt kohti seuraavaa! Ja mikäs tässä juosta jolkotellessa, kun tiet ovat viimein sulat ja kelit hellivät…

Kiitokset Adidakselle kenkien testimahdollisuudesta! Innolla seuraan, mihin kaikkeen tämä uusi pohjamateriaali vielä taipuukaan ja mitä se tuo mukanaan. Minulle ainakin parempaa kuntoa ja hyvää juoksufiilistä…

[Lukijan huomioon saatettakoon: Kengät saatu testikäyttöön Adidakselta, mielipide kirjoittajan vilpitön.]

Kommentoi