oribe

Tällaisia kaunokaisia kaivoi kassistaan meikäläiselle kotiintuomisina Jan lauantaisen parturikeikkansa jälkeen. Ah!

Nähtyään putelit Loiston hyllyssä oli hänen ollut kuulemma ”pakko” kiikuttaa pari kassalle, koska tiesi, että

a) tykkään shampoosta ja sensemmoisesta sekä
b) arvostaisin näitä hienostuneen ylellisiä pakkauksia.

Nappiin meni.

Tyylitellyt mustat pullot kuuluvat superstarbojen kampaaja-stylisti Oriben kehittämään hyperluksushiussarjaan. Mösjöön meriittilista on melkoinen: herra loihtii tukat niin Chanelin, Versacen kuin Victoria’s Secretinkin näytöksiin sekä on sorkkinut kähertimineen myös Sinkkuelämää-sarjan kulisseissa.

Pari kertaa olen ehtinyt näitä vasta käyttämään: ei dramaattisia muutoksia kuontalossa, muttei mitään todellakaan mitään huomautettavaakaan. Hoitoaine selvittää muttei klähmää, shampoo on – luojan kiitos – hyvin riittoisaa. Tuoksut ovat jumalaisia, tyylikkäitä eivätkä turhan tuhteja. Ja pakkaukset… Aijai. Hävettää pitää näitä suihkun vieressä pesukoneen päällä, jalustan vähintäänkin ansaitsisivat!

Ehken ihan jatkuvaan, päivittäiseen käyttöön näitä kuitenkaan raaskisi hankkia, enkä välttämättä haluaisikaan. Onhan se kiva, jos voi omistaa shampoon ja hoitoaineen, joista tulee sellainen juhlan tuntu – samppanjaa hiuksille, siis… Ja se hohtohan häipyisi, jos päivittäin lotraisi. (Hmm, siis samppanjaa.. Ai häipyisi, vai?!)

Ylellisiä Oriben hiustenhoitotuotteita myy Loisto, Korkeavuorenkatu 10

Kommentoi