samujin syys

 

Samuji f/w 2013Samuji f/w 2013Samuji f/w 2013Samuji f/w 2013Samuji f/w 2013Samuji f/w 2013Samuji f/w 2013Piipahdimme eilen Samujin showroomilla hypistelemässä tulevan syksyn mallistoa.

Mahtavia mekkoja, täydellisiä takkeja, upeita printtejä ja mielettömiä materiaaleja. Kuvissa vain murto-osa vaatteista, jotka näkisin mieluusti omassa kaapissani. Täytynee viimein avata se säästötili… Ja vapauttaa pari henkaria syksyyn mennessä.

Kommentoi

 1. Tuo kissaprintti on niin mainio! Oli kyllä pelkkää herkkua koko mallisto niin kuvissa kuin livenäkin. Onneksi prefall-vaatteet tulee kauppoihin jo kesäkuussa, syksyn on niin pitkä aika. Tuo kolmannen kuvan valkoinen mekko tulee olemaan mun Pariisimekko.

 2. OOOH mieletön kissaprintti! Mikä vaatekappale siitä on tuossa kuvassa? Mekko? :)

 3. kun samu teki tota mallistoa, inisin joka kerta studiolla käydessäni tosta kissaprintistä, että tuleehan se. kannatti :)

  ihanat kuvat, kiva kun kävit!

 4. Voihan kukkaronnyöri sentään! Onpa ihania!

 5. Oi kun nuo nilkkurit näyttää kauniilta, ovatkohan yhtä korkeakorkoiset kuin ne korkokengät…? Ne olivat minulle liikaa… Acnen Clovereista olen haaveillut, mutta nekin ovat turhan tyyriit kengiksi…

 6. Oi, miten kauniilta tuo kirjaillun ja sileämmän harmaan kankaan liitto näyttääkään läheltä katsottuna…

 7. Siis MÄ EN KESTÄ tota kissaprinttiä!
  Sydän halkeaa onnesta.

 8. Ihana tuo pallomekko! Joko pitäisi ilmoittautua varauslistalle…