torilla tavataan

YouTube Preview Image

Me pyysimme, te äänestitte. Mieletöntä! Puoli seitsemän -stailauskisan tulos oli hartaasti toivottu mutta epärealistisena pidetty. Jotain tapahtui ja poistuimme studiosta pokaalin kanssa – torille, tottakai!

Valtaisat kunnianosoitukset kilpakumppaneillemme Natalle (+tv-kasvo Jarski!) sekä Silverille, meillä oli onni puolellamme, koska olitte hirmuisen hyviä. Ja Puoli seitsemän -tiimi: harvoin saa todistaa moisen tekemisen ilon ja rautaisen ammattitaidon kohtaamista. Jatkamme seuraamistanne kotisohvalta käsin, neljänä päivänä viikossa.

Tuloksen ratkettua palkintopokaali vietiin asiaankuuluvasti Mantan patsaalle, poika saunoi ja kannusta juotiin samppanjaa erään näyttelyn avajaisista pihistetty olutpullo. Edessä on vielä palkintomatka, kreisiä. SIIS KREISIÄ!

POIKA SAUNOO!!!

Iso kiitos kaikille äänestäneille ja voittoamme toivoneille. Täällä on kaksi tyyppiä, joiden hymystä ei tule loppua. Tuloslähetyksen ja voittajien ”wtf just happened” -reaktiot näet Areenasta seuraavan kuukauden ajan, ollos hyvä!

Kiitos ja kumarrus, olette kultaa.

Kommentoi

  1. Onnittelut Issues, me jännitettiin kotisohvalla skidin kanssa että kuka sen pokaalin nappaa. Torille ei sitten päästy kun oli iltasadun aika, mutta onneksi muu kansa vaelsi paikalle. Onnea ja kreisiä matkaa, kun sen aika koittaa!

  2. hyvin kirjoitatte, juttujanne on ilo lukea : )

  3. Onnea vielä ja kiitos yhteistyöstä! Pahoittelut kun katosin eilen sanomatta heippoja, oli polttava kiire leikkaamaan seuraavan teemaviikon puffia.
    Terkuin ohjaaja joka pukeutuu aina mustaan :D

  4. […] Vielä kerran: kumarrukset ja niiaukset kaikille näkemystämme äänestäneille. Kiitos teidän, saimme kunnian pokata pystin kotiin Yle TV1:n Puoli seitsemän -ohjelman muotiviikkojen stailauskisasta. […]