huomenna, huomenna

issues @ Yle Olotila

No niin, huomisen h-hetki lähestyy! Nata ja Silver ovat hommansa kunnialla hoitaneet, meidän pitäisi tehdä vielä ns. sama perässä. Huomenna siis televisiot Ylen TV1:lle kello 18.30, Puoli seitsemän -ohjelman herra Mikko Kekäläinen on saanut ylleen allekirjoittaneiden toimesta rennon mutta huolitellun kevätasun. Pyörän uudelleen keksimisen sijaan päätimme olla omalle tyylillemme uskollisia – kertokaahan te, miten hyvin siinä onnistuimme!

Huomisen lähetyksen jälkeen pärähtää sitten käyntiin äänestys, joka on käynnissä tämän viikon perjantain – siis ylihuomisen – lähetyksen puoliväliin saakka. Linkin äänestykseen laitamme luonnollisesti tänne blogiin sekä issuesin facebook-sivulle, mutta puhutaan tästä jutusta lisää sitten kun se asu on esitelty ja tiedätte, mille me niitä ääniä oikein toivoisimme saavamme. Jokaisesta äänestyksessä meille annetusta klikkauksesta olemme otettuja ja kiitollisia: meillä on hurjan kovat kilpakumppanit!

Tässä h-hetkeä odotellessa vinkkaisimme teille Ylen Olotilasta löytyvästä haastiksesta, jossa pohdiskelemme, onko ok jos parisuhteessa toinen stailaa toisen. Jep jep, olkoon tämä panoksemme parisuhdehaastiksiin!

Kommentoi

  1. […] « huomenna, huomenna […]