telkkumoi!

Telkku-moi!
Jokunen viikko sitten meiliboksiin kilahti niin kreisi ehdotus, että pakko oli miettimättä suostua, vaikka jännitys valtasi vatsanpohjan jo viestiä lukiessa. Pyysivät meitä stailaamaan Ylen Puoli seitsemän -ohjelman miesjuontaja Mikko Kekäläisen, show kun viettää maaliskuussa muotiviikkoa!

Viikon aikana Mikko saa kantaakseen kolme erilaista lookia, joista vastaavat meikäläisten lisäksi White Trash Disease -blogin Nata sekä elämässään enemmänkin stailaamaan kerennyt super-Silver. Saimme kunnian päättää kolmepäiväisen stailauskisan ja ottaa vastuullemme viimeisen vuoron, joten meidän näkemyksemme Mikon kesälookista näkee Ylen ykkösen Puoli seitsemän -ohjelmassa torstaina 14.3. kello… No, sen voi ehkä päätellä.

Välittömästi ohjelman jälkeen alkaakin sitten vuorokauden kestävä äänestys, jonka sitten kyllä huomaatte alkaneen viimeistään siitä, kun ikkunoidenne taakse ilmaantuu sekä ruusu hampaidensa välissä serenadeja laulelevia romeoita että panssaroitujen lasien takaa liikkeitänne tarkkailevia mafiosoja. Ei kun siis.. No, me muistutamme – ihanaahan tuo olisi jos näkemästänne tykkäisitte ja sen äänen jaksaisitte käydä klikkaamassa, joko meille tai arvon kilpakumppaneillemme.

Mutta niin, torstaina 14.3. tapahtuu! Koska tämä jännitys loppuu! Jaiks!

Ensimmäiset hölinät nähtävillä Yle Areenassa: Puoli seitsemän blogiesittelyt – issues

Kommentoi

  1. […] siis televisiot Ylen TV1:lle kello 18.30, Puoli seitsemän -ohjelman herra Mikko Kekäläinen on saanut ylleen allekirjoittaneiden toimesta rennon mutta huolitellun kevätasun. Pyörän uudelleen keksimisen sijaan päätimme olla omalle tyylillemme uskollisia – […]

  2. […] jo aiemmin kertoilimmekin, kutsu kävi stailaamaan Ylen Puoli seitsemän -ohjelman isäntää Mikko Kekäläistä shown […]